Selçuk Yöntem ve Okan Bayülgen aynı sahnede

Amadeus son yılların en büyük prodüksiyonu oldu...

Amadeus Harbiye Açıkhava Sahnesinde ilk kez görücüye çıkıyor

Başrollerinde Okan Bayülgen ile Selçuk Yöntem’in rol aldığı dünyaca ünlü yazar Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünyanın en büyük müzik bestecilerinden biri olan Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin hikayesini anlatan “Amadeus” müzikali 21-22 Eylül tarihleri arasında ilk kez Harbiye Açıkhava sahnesinde seyircisiyle buluşacak.

Atlantis yapım tarafından sahnelenen oyun için Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen tüm önlemler alınarak seyircisi ile buluşturulan “Amadeus” adlı oyun geçtiğimiz sezon sahnelenmeye başlanmış ve tüm oyunların biletleri günler öncesinden tükenmişti.

Okan Bayülgen, Özlem Öçalmaz ve Selçuk Yöntem başrollerde

“Amadeus” adlı oyunda başrolleri Okan Bayülgen, Özlem Öçalmaz ve Selçuk Yöntem üstlenirken 55 kişiden oluşan dev ekibiyle son yılların en çok ses getiren prodüksiyonlarından biri olmuştu. Oyunda kullanılacak kostümler için 1000 metreden fazla kumaş kullanılırken oyun için 40 adet peruk, el yapımı şapkalar, el yapımı mask ve o döneme ait 40 adet ayakkabı hazırlandı.

“Amadeus” adlı oyunu izlemek isteyenlerin en düşük bilet fiyatı olarak 101 lirayı gözden çıkarması gerekirken en yüksek bilet fiyatı ise 392 TL. olarak belirlendi.

Bir yanıt yazın