Nihal Candan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Nihal Candan canlı yayında ölüm tehditleri aldığını açıkladı...

Beyaz Tv. ekranlarında yayınlanan Söylemesem Olmaz adlı programa konuk olarak katılan İşte Benim Stilim ve Survivor adlı yarışmalarla magazin dünyasının aranan isimlerinden biri olan Nihal Candan katıldı.

Nihal Candan yasak aşk mı yaşıyor?

Nihal Candan’ın iddialara göre evli olan sevgilisi Hakan Boy geçtiğimiz günlerde yaşadığı evinin terasından düşerek ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi vermeye devam ederken sosyal medyada Nihal Candan yaşadığı yasak aşk yüzünden eleştiri hedeflerinin kurbanı olmuştu.

Zor günler geçirdiğini itiraf etti

Nihal Candan canlı yayında “Beni beğenirler veya beğenmezler. Uzun bir zaman sonra ilk kez bir erkeğin yanında kalben ve ruhen gönül bağım olan bir insan hastanede ölüm kalım mücadelesi veriyor. Bu olaydan sonra devamlı açıklama yapmak zorunda kalmaktan hiç memnun olmadığını” ifade etti.

Nihal Candan’ı kimler tehdit ediyor

Hakan Boy’un boşanmak üzere olduğunu ve boşanma aşamasındaki eşiyle görüştüğünü açıklayan Candan bu süreçte Hakan’ın tanımadığım akrabaları bana devamlı tehdit mesajları gönderiyorlar. Kendimi artık güvende hissetmek istiyorum” dedi.

Arto, Hakan Boy’un düşme anını anlattı

Söylemezsem Olmaz adlı programın sunucusu Arto “Hakan Boy kardeşi ile yemek yiyor. Daha sonra kardeşi evden çıkarken kapıyı kilitliyor. Hakan gece dışarı çıkmak için camdan çıkarak alt katın parmaklığına basarak evden çıkmak isterken dengesini kaybederek düşüyor” ifadelerini kullandı.

Nihal Candan hıçkırıklara boğuldu

Arto’nun bu açıklamalarının ardından Nihal Candan canlı yayında gözyaşlarına engel olamayarak hıçkırıklara boğuldu.

Bir yanıt yazın