DOLAR 32,5652 0.25%
EURO 34,8024 0.1%
ALTIN 2.492,030,32
BITCOIN 20629483.51808%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Sefer Boztaş ikinci şarkısı ile fırtınalar estiriyor
  • Magazin Name
  • Sefer Boztaş ikinci şarkısı ile fırtınalar estiriyor

Sefer Boztaş ikinci şarkısı ile fırtınalar estiriyor

ABONE OL
17 Şubat 2021 00:32
Sefer Boztaş ikinci şarkısı ile fırtınalar estiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sefer Boztaş ilk profesyonel çalışması “Vay ki Vay” adlı şarkısı ile 2019 yılında müzikseverlerle buluşurken YouTube’ da kendi sayfasında yaptığı canlı performansla müzikseverlerin gönüllerine taht kurmuştu.

Sefer Boztaş “Vay ki Vay” adlı şarkısından sonra “Sesin Gitmiyor” ile müzikseverlerle buluştu

Sefer Boztaş uzun süren sessizliğini “Sesin Gitmiyor” adlı şarkısı ile bozarken şarkının söz ve müziği Cenk Çakıcı’ya düzenlemesini de Ozan Sarıboğa yaptı. “Sesin Gitmiyor” adlı şarkısının klip çekimlerinde yönetmen koltuğuna kendisi otururken, Sefer Boztaş ilk yönetmenlik denemesinden de hayranlarından tam not almayı başardı.

DMC etiketiyle yayınlanan “Sesin Gitmiyor” adlı duygusal parça soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacağa benziyor. Klarnette Ergün Şenlendirici, gitarda Selahattin Güzelel, bas gitarda Ozan Sarıboğa, grup yaylıda İstanbul Strings davulda ise Behsat Boran genç şarkıcıya stüdyoda arkadaşlık etti.

Sefer Boztaş Kimdir?

Sefer Boztaş Malatya’da dünyaya gelirken daha ilkokul yıllarında öğretmenlerin teşviki ve yönlendirmesiyle okul etkinliklerinde ve törenlerde şarkılar söyleyerek müzik hayatına başladı. Sefer Boztaş lise yıllarında ilk enstrüman eğitimini bağlama alarak başladı. Lise eğitimi sonrasında Sefer Boztaş Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümüne girdi.

Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde Sefer Boztaş keman ana sanat dalı öğrencisi olarak 2007 yılında mezun oldu.

Öğretmenlik ve sanatçılığını birleştiren Sefer Boztaş müzik öğretmenliğine başladı ve halen bu görevini devam ettirmektedir. Bugüne kadar eğitimci kimliğiyle birçok sanatçı yetiştiren Sefer Boztaş lise yıllarından itibaren güçlü sesi sayesinde birçok etkinlikte yer almış, konserler vermiştir. Müziğin kendisi için bir yaşam biçimi olduğunu dile getiren güçlü solist, “müziksiz bir hayat düşünemiyorum” diyerek müziğin kendisi için önemini dile getirmiştir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.