Seda Arpacı başarısını Türkiye Kristal Ödül Töreninde aldığı ödülle taçlandırdı

Seda Arpacı başarısını Türkiye Kristal Ödül Töreninde aldığı ödülle taçlandırdı

Hizmet Organizasyon ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen 1.Türkiye Kristal Ödülleri 2023 muhteşem ve görkemli bir gece ile sahiplerini buldu.

 

Türkiye Kristal Ödülleri Organizatörleri Şeyhmus Güler ve Ferit Evgi ev sahipliğinde Türkiyen’in en prestijli isimleri ödülle taçlandırıldı. Crowne Plaza İstanbul Harbiye otelde gerçekleşen 1.Türkiye Kristal Ödülleri’nde sanat ,medya ,spor ve iş dünyasının en prestijli isimleri katılımıyla herkesten tam not aldı.

 

1.Türkiye Kristal Ödülleri’nde yılın en çok tercih edilen akademisi olarak Gold Akademi ve Seda Arpacı ödüle layık görüldü.

 

Seda Arpacı aldığı ödül sonrası yaptığı kısa konuşmada “Gold Akademi’nin ve Pandora Kişisel Gelişim Merkezinin kurucusuyum. Kişisel gelişim alanında hem eğitmenim, seans yapıyorum, kurumlara motivasyon seminerleri veriyorum. Bunların yanında hem kişilerle birebir hem de kurumsal olarak eğitimler veriyorum.

Ayrıca kurum olarak online videolu eğitim veriyoruz. Hem üniversite onaylı hem de uluslararası geçerli sertifikalı eğitimlerimiz de mevcut. Kursiyerlerimiz online eğitim aldıkları için istedikleri her yerden eğitimlere giriş sağlayabiliyorlar. Yaklaşık 50 farklı alanda eğitimimiz mevcut. Bize bu ödülü layık görenlere ve bu gecede bizlerle birlikte olan herkese teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın