Murat Ünaloğlu, başarısını Türkiye Kristal Ödül Töreni’nde aldığı ödülle taçlandırdı

Murat Ünaloğlu,  başarısını Türkiye Kristal Ödül Töreni’nde aldığı ödülle taçlandırdı

Hizmet Organizasyon ev sahipliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen 1.Türkiye Kristal Ödülleri 2023 muhteşem ve görkemli bir gece ile sahiplerini buldu.

Türkiye Kristal Ödülleri Organizatörleri Şeyhmus Güler ve Ferit Evgi ev sahipliğinde Türkiyen’in en prestijli isimleri ödülle taçlandırıldı. Crowne Plaza İstanbul Harbiye otelde gerçekleşen 1.Türkiye Kristal Ödülleri’nde sanat ,medya ,spor ve iş dünyasının en prestijli isimleri katılımıyla herkesten tam not aldı.

1.Türkiye Kristal Ödülleri’nde yılın en başarılı genç yapımcısı ödülü başarılı çalışmalarından dolayı Mag Yapım Murat Ünaloğlu’nun oldu.

Bugüne kadar birçok başarılı projeye yapımcı olarak imza atan Murat Ünaloğlu ödül töreninde yaptığı kısa konuşmada “Anadolu’da sinema yapılabileceğini göstermekten dolayı çok mutluyum. Tüm projelerimde yeni ve genç yeteneklere yer vermeye özen gösterdim. Bu başarı sadece benim değil benimle birlikte bana inanarak yola çıkan arkadaşlarımın da başarısıdır. Beni bu ödüle layık gören sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın