DOLAR 32,4434 0.09%
EURO 34,4582 -0.12%
ALTIN 2.478,26-0,18
BITCOIN 2050754-4.4543%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Şarkıları buram buram Yeşilçam kokuyor

Şarkıları buram buram Yeşilçam kokuyor

ABONE OL
28 Ocak 2021 01:18
Şarkıları buram buram Yeşilçam kokuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Profesyonel müzik hayatına emekli olduktan sonra atılan Tülnaz Seyhan yaptığı üç albümüyle hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Başarılı sanatçı Tülnaz Seyhan bugüne kadar yaptığı tüm albümlerinde bulunan şarkıların tamamının söz ve bestesini de yaparak başka bir ilke daha imza attı. İlk albümünü 2019 yılının Şubat ayında dijital platformlarda yayınlayan Tülnaz Seyhan son albümünde de kendisine ait şiirlerini Türk Sanat Müziği şarkılarıyla birleştirdi.

Müzik dünyasında besteleriyle anılmak istediğini ifade eden Tülnaz Seyhan yaptığı şarkıların arasında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mutafa Kemal Atatürk için yaptığı “Atam” adlı şarkısı olduğunu söyledi.

Tülnaz Seyhan “Şarkılarımı eski Yeşilçam filmlerinde dinlediğimiz şarkılara benzeten birçok dostum oldu. Bu beni daha da mutlu etti. Bizler bu filmler ve bu filmlerdeki şarkılarla büyümüş bir nesiliz. Bir çoğumuzun o filmlerle ilgili bir anısı ve şarkısı vardır. Dinleyicime bu duyguyu verebilmişsem benden mutlusu yok. Şarkılarımı yaparken asla maddi bir kaygı içine girmediğim için şarkılarıma yansıdığını düşünüyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.