DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Şampiyon dizi ekranlara geri dönüyor

ABONE OL
11 Haziran 2020 18:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi “Şampiyon” ülkemizde yaşanan pandemi sürecinde ekranlara kısa bir ara vermişti. Normalleşme sürecinin başlamasının ardından “Şampiyon” adlı dizinin yeni bölümlerinin çekimlerine yeniden start verildi.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Önümüzdeki günlerde yeni bölümleri ile ekrana gelecek olan “Şampiyon” dizisin setinden gelen ilk kare fotoğraflar sosyal medyada dizinin fanları tarafından çok beğenildi. Dizi oyuncularının uzun bir aradan sonra tekrar sette bir araya gelmelerinin mutluluğu gözlenirken kendi aralarında benzetme yaparak “Ekranların şampiyonu geri dönüyor” denildi.

Dizinin yeni bölümlerinin çekilmeye başlanmasından önce normalleşme sürecine geçiş döneminde sette herkesin sağlığı ön plana alınarak önlemler alındı. Dizi oyuncuları ve set çalışanları uzun bir aradan sonra tekrar diziye başlamalarının kendileri için psikolojik olarak çok iyi geldiğini her fırsatta dile getirdiler.

Bilindiği üzere Şampiyon adlı dizide Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy, Gizem Karaca, Erkan Avcı, Halit Özgür Sarı, İlayda Alişan, Mehmet Bozdoğan ve küçük oyuncu Emir Özyakışır  gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.