Magazinciler Emre Kınay’ı delirttiler

Kendisine sorulan soru üzerine muhabirin üzerine yürüdü...

Önceki akşam bir mekanda Emre Kınay arkadaşlarıyla bir araya geldi. Mekanın koronavirüs tedbirleri kapsamında gece saat 24:00’te kapanması gerekirken, Emre Kınay ve arkadaşları gece yarısını geçmesine rağmen mekanda sohbet ederken Emre Kınay ve arkadaşlarını görüntüleyen bir televizyon kanalının muhabirinin sorduğu soru Emre Kınay’ı adeta delirtti

Televizyon muhabiri Emre Kınay’a İYİ Parti’den Kadıköy Belediye Başkan adaylığından dem vurarak “ Yasak olmasına rağmen bu saatte hala mekanda arkadaşlarınızla eğlenmeye devam ediyorsunuz. Yerel seçimlerde seçimi kazanıp Belediye Başkanı olsaydınız böyle bir duruma müsaade eder miydiniz?” sorusu üzerine Kınay, “Hesabı ödedim, tuvalete gittim ve şimdi de eve gidiyorum” şeklinde cevap verdikten sonra sinirlerine hakim olamayarak “Hangi saatte evime gideceğimi size mi soracağım?” diyerek muhabirin üzerine yürüdü.

Olayı görüntüleyen diğer basın mensuplarının araya girmesiyle Emre Kınay sakinleştirilmeye çalışılırken her iki taraf birbirinden karakola giderek şikayetçi oldu. Saat yasağına uymayan mekana da para cezası kesildi.

Bir yanıt yazın