“Şahane Hayatım” dizisi yayın hayatına yüksek reytingle başladı

“Şahane Hayatım” dizisi yayın hayatına yüksek reytingle başladı

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği FOX TV. ekranlarından yayın hayatına başlayan senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini yaptığı Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Şahane Hayatım” dizisin ilk bölümü hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük ses getirdi.

 

“Şahane Hayatım” dizisinin dün yayınlanan ilk bölümü seyircilerden büyük ilgi gördü. Gün olarak dizi tutturmanın zor olduğu Çarşamba seyirciyle buluşan dizi tüm kişilerde 4.93 reytingle 2., AB’de 4.02 ve ABC1 5.18’le 3. sırada yer aldı.

 

“Şahane Hayatım” dizisi ayrıca sosyal medyada #ŞahaneHayatım etiketi 5 saat 50 dk TT listesinde kalarak sosyal medyaya da damga vurdu.

 

Geçmişin sırlarından kaçarken bir yandan da elindeki gücü de kaybetmemek için savaşan Şebnem’in hikâyesini etkili bir dille ele alan dizinin 2. Bölümünde de olayların tansiyonu tavan yapacak. 2.bölüm tanıtımında Şebnem ve baş komiser Mesut’un “Onur Tan” diyalogları heyecan yarattı.

Bir yanıt yazın