Demet Akalın’dan Ankara’da ilginç bir itirafa imza attı

Demet Akalın’dan Ankara’da ilginç bir itirafa imza attı

Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili tarafından Ankara’da düzenlenen Cumhuriyet’imizin 100 yılı şerefine yapılan temel atma töreni kapsamında düzenlenen lansman programın birbirinden ünlü isimler katıldı.

Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili ansmana gelen tüm konuklarla yakından ilgilendiği gözlerden kaçmazken etkinliğin düzenleneceği alan bayraklarımızla donatıldı.

Lansmanın sunuculuklarını Tuğba Özay ve Şenol İpek birlikte yaparken Demet Akalın unutulmaz bir konsere imza attı. Lansmanda ayrıca sahne şovlarının yanı sıra Okan Kurt DJ.’lik yaparken Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili kısa bir konuşma yaptı.

Demet Akalın’ın konserine çocuklar eşlik ederken konser sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Demet Akalın ilginç bir itirafa imza attı. 1 ay önce çıkardığı yeni şarkısı “Bana Yolla” için “Yazın ful çalıştığım için şarkı yaz sonuna kaldı. Zaten insanlar da hoşlanmadı. Bana yakışmadı. Bu yüzden çok özenerek yeni bir albüm hazırlayıp yılbaşından sonra yayınlayacağım” dedi.

Açılış sonrası Başkent İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Vergili’de basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “Cumhuriyet’imizin 100. yılında böyle bir projeye start vermekten büyük onur duyuyorum. İlerleyen günlerde yeni projelerle ve sosyal sorumluluk projeleri ile karşınızda olmaya devam edeceğim” dedi.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın