Şahan Gökbakar’a İran’dan kötü haber

Şahan Gökbakar’a İran’dan kötü haber

Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı ve gişe rekorları kıran filmi ” Recep İvedik ” ismiyle İran’da restoran açan hayranı ikinci şubesini açmaya hazırlanıyor. Öte yandan Türkiye’de marka tescil belgesi alınmış olan bir marka,Suriye, Irak ve İran gibi ülkelerde koruma altında olmadığı ortaya çıkınca ünlü komedyenin dava açamayacağı öğrenildi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü komedyen Şahan Gökbakar’a kötü haber . Ünlü komedyenin patentli markasını kullanan İran’lı hayranı Rajab Mashadi ” Recep İvedik” isimli ikinci şubesini açmaya hazırlanıyor. İran’ın Kuzey Meşhad kentinde ” Recep İvedik” ismiyle restoran açan Mashadi ikinci şubesini açmak için kolları sıvadı. Recep İvedik konseptli restoranına olan ilgiden sonra ikinci şubesini açacak olan İranlı Recep İvedik ilgiden çok memnun olduğunu söyledi.

Şahan Gökbakar dava açamayacak

Patentli markasının kullanıldığı için hayranına dava açmaya hazırlanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar’a kötü bir haberde İran’dan geldi. Türkiye’de marka tescil belgesi alınmış olan bir marka,Suriye, Irak ve İran gibi ülkelerde koruma altında olmadığı ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın