Şahan Gökbakar Sabah gazetesine göndermede mi bulundu?

Şahan Gökbakar Sabah gazetesini mesnetsiz haber yapmakla mı itham etti?

Şahan Gökbakar Sabah gazetesinin Günaydın ekinde çıkan bir haberde sahibi olduğu Çamaşırhane filmde güvenlik görevlisi olan S.D. adlı şahsın koronavirüse yakalanmasının ardından işine son verilmesi haberinin bir çok haber sitesinde  ve sosyal medya da konuşulması üzerine  Sabah gazetesinin Günaydın ekinde yayınlanan habere çok net ve sert bir cevap verdi.

Şahan Gökbakar yaptığı açıklamada  “Biz Çamaşırhane film kadromuzda güvenlik görevlisi kadrosu barındırmıyoruz ve bu hizmeti anlaştığımız güvenlik firması üzerinden 3 ayrı güvenlik görevlisi alarak çalıştırırken bu arkadaşların tüm sorumlulukları bağlı olduğu güvenlik şirketidir. Koronavirüs salgını başladığında ben tüm çalışanlarımızın maaşlarının ödenmesine devam edeceğim demiştim. Herkes bu süreçte maaşını alırken güvenlik çalışanımızı da arayarak maaşını alıp almadığını sorguladım. Durum bu! Herhangi bir güvenlik görevlisi bizim şirketimizin bordrolu çalışanı değil. Durum bu…

Olay bundan ibaretken Sabah gazetesi bu olayı sayfalarına taşıyınca araştırayım diyerek güvenlik firmasını aradım. Bana bizde güvenlik görevlisi olarak çalışan elemanlarının 21 Mart gününe kadar bir hastaneden raporlu olduğunu, rapor süresi bitiminde şube müdürüne giderek kendi isteğiyle kişisel nedenlerden dolayı işten ayrılmak istediğini söylemiş ve istifa ederek işini bıraktığını söylediler.

Bu vatan haini Şahan, ahlaksız Şahan bir güvenliği koronavirüse yakalandığı için işten atmış… Ne oldu şimdi? Bir araştır! Ara!” diyerek  sosyal medyada Şahan Gökbakar’ın adeta Sabah gazetesine gönderme yaptığı iddia edildi.

Bir yanıt yazın