DOLAR 32,3890 0.21%
EURO 35,0619 -0.09%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN 2268902-1.63318%
İstanbul
17°

AÇIK

19:32

AKŞAMA KALAN SÜRE

Ezhel’den Norm Ender’e ağır sözler

ABONE OL
3 Haziran 2020 11:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ezhel geçtiğimiz günlerde Bavul Dergi’sinden Burak Atabay ile bir röportaj gerçekleştirirken Mekanın Sahibi adlı şarkısı ile geçtiğimiz yıla damgasını vuran ve bir çok tartışmanın fitilini ateşleyen Norm Ender hakkında ağır sözler sarf etti.

Ezhel verdiği röportajda “Norm Ender’in yaptığı ‘Mekanın Sahibi’ adlı şarkıda kendilerini popüler kültüre köle olmakla suçlarken ancak kendisinin şarkısında söylediği ne varsa yaptığını dile getirerek “Biz bir şey yapmadığımız halde sanırım bize gıcık oldu” dedi.

Röportajında açıklamalarına devam eden Ezhel “Ben şahsen Norm Ender’in şarkıda söylediği sözlerin arkasında durmasını beklerdim. Bu arkadaşımızı anlayamadım. Değişik bir şey. Adam şarkısında bize söverek ciddi para kazandı vallahi ne güzel bir sistem. Bu şarkı sonrasında birçok insan bizden nefret etti ve adeta tiksindi. Anlamadım ne yaptım da nasıl oldu bu iş. Norm Ender bu şarkı ile adeta bizleri sevmeyenleri bir noktada toplamayı başardı ve hıncını aldı. İnsanlar kavgayı sevdikleri için sevindiler. Şarkının patlamasından sonra talk şovlara ve birçok programa çıktı. Orada da bize sövmeye, hakaret etmeye de devam etti. Aynı şeyleri ben yapmaya kalkmış olsaydım kafiyesiz rap falan mesela yapmazdım. Veya böyle bir şeyi ben yapmaya kalkmış olsaydım hayranlarım ve fanlarım beni yok ederdi o yüzden de üzülürdüm. Ben daha iyi bir şey olsun isterdim. Akıllarınca bize laf sokuyorlar ama komik şeyler söyledikleri için sadece gülesim geliyor. Ondan daha akılcı ve sağlam bir şeyler beklerdim” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.