Rosert to Love “Tek Çare Aşk” film tanıtımı ve eleştirisi

Resort Of Love filmi, üçüncü sınıf Türk filmlerini bile size arattıracak kadar sıradan ve basit bir film...

Rosert to Love “Tek Çare Aşk” film tanıtımı ve eleştirisi

Senaryosunu Tabi McCartney ve Dana Schmalenberg ikilisinin yazdığı “Resort To Love” adlı filmin yönetmenliğini Steven K. Tsuchida üstlenirken başrollerde Christian Milian, Tymberlee Hill, Kayne Lee Harrison üstlenmiş.

 

Resort to Love “ Tek Çare Aşk” filminin konusu

 

Erica ve Cree uzun bir birlikteliği devam ettirirken Erica’nın albüm hayali suya düşer. Cree o dönemde Erica’ya evlilik teklifinde bulunur ama sonrasında Cree başka bir şehirde kariyer fırsatı yakalar ve Erica ile evlenmekten vazgeçerek gider.

 

Erica bunalıma girer. Artık ne çalışıyor ne dışarı çıkıyordur. Yakın bir arkadaşının zorlamasıyla Moritus adasında bir tatil köyünde şarkıcı olarak sahne alması için Amerika’dan ayrılır. Moritus adası ve tatil köyü muhteşemdir. Ama burada Erica’yı tatsız bir sürpriz beklemektedir. Burada sahne alacaktır ama aynı zamanda buradaki düğünlerde de sahne alması mecburidir.

 

Hala bunalımda olan Erica ilk sahne aldığı düğünde çifti ve düğüne gelenleri eğlendirmek yerine, sahnede salya sümük ağlayarak bir program yapar. Ama ilerleyen zamanlarda bu travmayıı yavaş yavaş atlatmaya başlar.

 

Ta ki tam evlenecekken kendisini terk eden en büyük aşkı Cree’nin yeni nişanlandığı ve düğün için bu muhteşem adayı ve tatil köyünü seçmelerine kadar. Kader onları burada bir araya getirmiştir. Ve Erica ile Cree ve ailesiyle adada ardı ardına komik olaylar gelişmeye başlar.

 

Rosert to Love film eleştirisi

 

Resort of Love Netflix yapımı bir film ve Netflix ekranlarından seyircisiyle buluştu. Netflix üyesi olarak filmi izlemek için çayımı, kekimi aldım ve filmi açtım.

 

Ne yalan söyleyeyim film daha ilk dakikadan beni sarmadı. Filmin konusu neredeyse tamamen klişe bir konu. Bu tarz binlerce film yapılmış. Filmin senaristlerinin ilk profesyonel çalışmaları. Yönetmen başarılı bir yönetmen. Oyuncuların bazıları gerçekten çok başarılı film ve dizilerde oynamış. Ama ortada bir film olsa belki burada da oynayacaklardı.

 

Sokaktan üç beş kişiyi topla. Konuyu kısaca anlat ve motor de. Emin olun bu filmden daha iyisi ortaya çıkardı. Üçüncü sınıf Türk filmlerini bile size mumla aratacak kadar kötü bir film. Zaten bir tatil köyüne hadi gelin size bir tatil yaptıralım, araya da bir film sıkıştıralım demişler.

 

Netflix bu tarz filmleri yaptıracaksa ben 300 bin lira ile bütçe ile bu filmden daha iyisini yaparım diyecek kadar da iddialıyım. Bu filmi izleyenlere Netflix bir aylık üyeliği bedava verse bile çekilmez.

 

Eminim ki birçok Netflix üyesi filmi izledikten sonra büyük bir pişmanlık yaşamıştır diye düşünüyorum. Tabi ki başlayıp bitirmeyenleri şanslı sayıyorum.  Tamamen zaman kaybı, tamamen gözlerimize yazık olacak bir film.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın