RockA “Unutulur Her Şey” teklisini kliplendirdi.

Her Şey Unutulur klipinde sembolik anlatım ön plana çıkıyor.

Türk alternatif rock müziğinin başarılı gruplarından olan RockA, kısa bir süre önce “Unutulur Her Şey” ismini verdikleri teklisini yayınlamışlar ve bir çok müziksever ve eleştirmenlerden olumlu beğeniler almıştı.

“Her Şey Unutulur” adlı şarkının söz ve müziğinin yanı sıra prodüktörlüğünü de üstlenen grubun solisti Halil Özüpek kalabalık bir ekiple Bestimage stüdyolarından yaklaşık bir gün süren şarkının klipinin yönetmenliğini de üstlendi.

Klipte özellikle grup üyelerinin muhteşem performanslarının yanı sıra kullanılan renkler ve güçlü bir sembolik anlatım ön plana çıkıyor.

RockA modern soundu ve güçlü şarkı sözleri ile bugüne kadar ön plana çıkmış ve bu özelliklerini “Her Şey Unutulur” şarkılarında da göstermişlerdi.

Klip hakkında açıklamalar yapan Halil Özüpek “ Klipte işlediğimiz tema zaman geçtikçe insanların yaşanılan bir çok şeyin üzerinin kapatılması üzerine kurduk. Tabi ki insanlar anıların unutulması bize yeni bir beyaz sayfa açmıyor. Aksine üstü kapatılan şeyler geçmişte biraz daha kirlenerek yok oluyor. Hayatımızın güzellikleri renkle ve o renkler ise anılarımız.

RockA’nn “Her Şey Unutulur” adlı klipleri grubun kendilerine ait You Tube sayfalarında yayına girdi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın