Aleyna Tilki “Nasılsın Aşkta” ile rekorlar kırıyor

Nasılsın Aşkta video klibi 60 milyondan fazla izlendi...

Aleyna Tilki dünyanın sayılı dondurma firmalarından birisi olan Algida’nın aşkın markası Cornetto için hazırladığı “Nasılsın Aşkta?” adlı şarkısı Türkiye ve dünya müzik listelerini adeta alt üst etti. “Nasılsın Aşkta” adlı şarkının klip çekimleri için kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı, kendisinin aşkta nasıl olduğunu hayranları için anlattı.

Cornetto’nun yaz şarkısı “Nasılsın Aşkta?” gençlerin aşkta ilk adımı atmaları ve bu konuda cesur olmaları anlatılırken Aleyna Tilki aşkta kendisinin nasıl olduğunu anlattı. Genç sanatçı “ Aşkta bazen romantik, bazen çılgın bazen de tamamen gözü kara olduğunu” ifade ederken kendisine sorulan aşkta romantik misin sorusuna “ Bir zamanlar hayatımda olduğuna inandığım biri için 2 metre uzunluğunda bir ferman yazdığını” itiraf etti.

VİDEO KLİP İZLENME REKORLARI KIRIYOR

Aleyna Tilki’nin “Nasılsın Aşkta?” adlı video klip yayınlandığı günden bu yana yaklaşık 60 milyon üzerinde izlenme oranı yakaladı. Genç ev seksi sanatçı klipte üç bambaşka biri olarak karşımıza çıkarken “Gözü Kara Aşk” sahnesinde ise ilk kez siyah saçlarıyla görüldü.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın