Recep Güler “Hedefim Her Zaman Kazanmak”

Son hafta kaybedilen maçtan sonra Recep Güler adına harika geçen 2022-23 sezonunun nazar boncuğu oldu belki de. 2 kupalı sezon geride kalmışken milli futbolcu Recep Güler ise şimdiden gözünü yeni hedeflere dikmiş durumda. Yaz sezonuna girilirken Recep ile hem bu başarılı sezonu değerlendirdik, hem de gelecek hakkında söyleştik.

Recep Güler “Hedefim Her Zaman Kazanmak”

Beyaz Gündem; Sezonu nasıl değerlendiriyorsun? Takım olarak ve bireysel olarak geride kalan yıla dair neler söylemek istersin?

Recep Güler Her ne kadar Playoff’ta şampiyonluğunu kaybetmiş olsak da bu sene 2 kupa kazandık. Sezona başlarken hedefimizi yükseğe koymuştuk, hedef 4 kupayı da müzemize götürmekti. Süper Kupa, Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi şampiyonluklarını kazanarak çok büyük bir başarı elde ettik bu sezon. Play off finalini kaybettikten sonra takımca büyük bir üzüntü yaşadık ancak sonrasında toparlanıp 2 kupa daha kazandık ve bu her takımın başarabileceği bir şey değildi bence.

Recep Güler: Bu sene Türk oyuncularımızın iskeletini koruduk ancak yabancı oyuncularımızın dışındaki diğer oyuncularımız başka takımlara transfer oldular. Bununla birlikte, takımımıza dahil olan 3 yeni oyuncu var. Bir uyum süreci yaşayacağımız muhakkak ama hedef tabii ki her kupayı kazanmak.

Recep Güler; Bence tarifi olmayan bir duygu. Takım olarak her seferinde yeniden kazanıp başarabilmek, zor anlarda birbirimize güvenimizi artırıyor. Hep zirvede kalmaya çalışmak oldukça zor, karşılaşacağımız her takım kaybedecek bir şeyi olmadan sahaya çıkıp mücadele ediyor bize karşı ve bize de her maçta en iyi performansımızı sergilemek düşüyor.
Devre arasında takımın izinli olmasına rağmen klüpten bir an olsun ayrılmayan Recep Güler extra yapmış olduğu antrenmanlar neticesinde Dikkat çekici güçlü fiziğiyle konuşulmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın