DOLAR 32,3425 0.07%
EURO 35,0274 -0.2%
ALTIN 2.316,411,73
BITCOIN 22877972.81474%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Recep Akbayrak’ın “Müşteri Bulma Sanatı B2B Pazarlama” adlı yeni kitabı raflardaki yerini aldı.
  • Magazin Name
  • Kültür-Sanat
  • Recep Akbayrak’ın “Müşteri Bulma Sanatı B2B Pazarlama” adlı yeni kitabı raflardaki yerini aldı.

Recep Akbayrak’ın “Müşteri Bulma Sanatı B2B Pazarlama” adlı yeni kitabı raflardaki yerini aldı.

ABONE OL
17 Nisan 2021 23:15
Recep Akbayrak’ın “Müşteri Bulma Sanatı B2B Pazarlama” adlı yeni kitabı raflardaki yerini aldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Fabrika Odaklı Pazarlama kitabının yazarı Recep Akbayrak’ın iş yönetimi ve şirketler arası pazarlamayı anlattığı “Müşteri Bulma Sanatı B2B Pazarlama” adlı yeni kitabı raflardaki yerini aldı. Akbayrak, bu kez okurlarının karşısına sıra dışı bir deneyimle çıktı. İki farklı formatta kaleme alınan kitap, hem iş kitabı hem de roman olarak okunabiliyor. Kitabında dijital çağda nasıl pazarlama yapılabileceğini uygulama örnekleri eşliğinde anlatan yazar, 21 yıldır sürekli geliştirdiği sektörel odaklanma sistemini, müşteri bulma sanatı kavramı üstünden irdeliyor.

Kitabın kendisi de bir pazarlama örneği olacak 

ST Kitap Yayınevi’nin imzasını taşıyan Müşteri Bulma Sanatı B2B Pazarlama, bir yandan müşteri bulmak için pazarlama çalışmaları yaparken, diğer yandan markaya yatırım yapmanın inceliklerini anlatıyor. Pazarlama çalışmalarını yurt içi ve dışına yönelik örneklerle ele alan Recep Akbayrak, kitabın çıkış noktasını ise şöyle anlatıyor: ”Günümüzde şirketler, hiç olmadığı kadar satış odaklı. Pazarlamanın faydası çoğu zaman ‘satış olduysa başarılı, olmadıysa başarısız’ şeklinde ölçümlenmek isteniyor. Oysa müşterinin satın alma tercihleri ne kadar değişirse değişsin, sektörel odaklanma sistemi yine de uygulanabilir” dedi.

Yeni kitabıyla Türkiye’de tüm zamanların en çok satan pazarlama ve satış kitabı olma gibi iddialı bir hedefi olduğunu da söyleyen Recep Akbayrak, bu hedefe ulaşmak için nasıl bir pazarlama kurgusu yapıldığı ve sonuçlarının neler olduğu hakkında da kamuoyuna düzenli bilgi vereceğini aktardı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.