DOLAR 32,3312 0.24%
EURO 35,0809 -0.14%
ALTIN 2.300,171,01
BITCOIN 22896801.31377%
İstanbul
19°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ragibesa’nın 2021 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, Zülfaris Müzesi’nde tanıtıldı
  • Magazin Name
  • Moda
  • Ragibesa’nın 2021 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, Zülfaris Müzesi’nde tanıtıldı

Ragibesa’nın 2021 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, Zülfaris Müzesi’nde tanıtıldı

ABONE OL
17 Nisan 2021 23:23
Ragibesa’nın 2021 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, Zülfaris Müzesi’nde tanıtıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Moda dünyasının genç markalarından Ragibesa, doğanın ve yaşamın enerjisinden ilham alarak tasarladığı İlkbahar – Yaz 2021 Koleksiyonu’yla iddiasını sürdürüyor. Henüz 6 ay önce moda tutkunlarıyla buluşan marka, kreatif yönetimini ve stylingini Ragibe Şahin’in üstlendiği koleksiyon için, Galata’daki Zülfaris Müzesi’nin tarihi atmosferinde etkileyici bir defile düzenledi. Kısa film haline getirilerek dijital platformlarda yayınlanan defile, gala gecelerini çağrıştıran kareleriyle sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı. Defilenin başrolü ise 2021 modasına yön verecek derin yırtmaçlar ve bel dekolteleri oldu.  Defilede modelliği ise Çağla Cömertgil yaptı.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Modern kadınların sonsuz enerjisini yansıtıyor. 

Kaliteli işçiliğe ve kumaş seçimine özen gösteren Ragibesa’nın İlkbahar – Yaz 2021 Koleksiyonu, modern kadınlara hitap eden tasarımlardan oluşuyor. Koleksiyon, zarafeti güçle birleştirerek kadınların içindeki sonsuz enerjiyi açığa çıkarmaya odaklanıyor. Dantelli, simli, payetli gibi ağır kumaşlarda gösterişli, zengin ve asil renkleri tercih eden Ragibesa, yalnızca özel parçalarıyla değil çağı yakalama yetkinliğiyle de öne çıkıyor. Markanın kurucusu Ragibe Şahin,”Henüz çok genç bir marka olmamıza rağmen, moda dünyasında yaratıcılığın her zamankinden bir adım önde olduğu pandemi sürecinde, hem markamızı olgunlaştırmaya hem de koleksiyon tanıtımlarımızla fark yaratmaya odaklandık. Dijital kanallardaki tanıtımlarımıza hız kazandırırken, etkili kurgularla doğru adımları atarak büyüme yolunda ilerlemeye gayret ettik” diyor.

Pandemiyi ilham perisine dönüştürüyor!

Ragibe Şahin, yeni koleksiyonuyla moda dünyasına önemli mesajlar da veriyor. Pandeminin tüm evrende yarattığı dönüşümün modaya da farklı bir bakış açısı kazandırdığına inanan Ragibe Şahin, “Modanın, yaratıcılık süzgecinden değerlendirilmesi gereken bir dönemdeyiz. Kaos halinde yaşadıklarımız, daha pek çok olumlu dönüşümü beraberinde getirecek. Bu koleksiyonla, pandeminin yaratıcılığı engellemediğini ve markaların ayakta durma gayretini göstermek istedim. Bu süreci kaos olmaktan çıkarıp ilham perisine dönüştürmek kesinlikle mümkün” diyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.