DOLAR 32,5012 0.16%
EURO 34,8133 0.22%
ALTIN 2.488,101,06
BITCOIN 2040489-0.61371%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

16:53

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Rana Türkyılmaz “Tek Başına” şarkısını kendine has yorumu ile seslendirdi.
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Rana Türkyılmaz “Tek Başına” şarkısını kendine has yorumu ile seslendirdi.

Rana Türkyılmaz “Tek Başına” şarkısını kendine has yorumu ile seslendirdi.

ABONE OL
10 Kasım 2022 23:27
Rana Türkyılmaz “Tek Başına” şarkısını kendine has yorumu ile seslendirdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Türk rock müziğin parlayan genç kadın vokallerinden Rana Türkyılmaz, Tek Başına şarkısını kendine has yorumu ile seslendirdi.
Orijinali 1973 yılında Milva tarafından seslendirilen Da Troppo Tempo şarkısının Ülkü Aker’in yazdığı sözler ile uyarlaması olan ve Ayten Alpman’dan dinlediğimiz Tek Başına şarkısı, Rana Türkyılmaz‘ın güçlü vokali ve rock soundu ile birleşince yeniden hayat buldu.
Rana Türkyılmaz, bu özel proje ile ilgili duygularını ise şu şekilde dile getirdi: ”Stüdyoda Sezer Dinç ile yeni projelerim üzerinde çalışmalar yaparken eski şarkılar üzerine konuşuyorduk. Bir anda 45liklerden bir şarkı yapalım diye fikir ortaya çıkınca o gün notlarıma yazdığım ilk şarkı Tek Başına oldu. Şarkıyı dinlediğim ilk an vuruldum ve kendi yorumumu katarak okumak için çok heyecanlandım. Umarım dinleyiciler bu enfes şarkının benim sesimden olan halini de beğenirler. Keyifle dinlemeler.”
Düzenlemesini Sezer Dinç’in yaptığı projenin yapımını ise Emrah Hocaoğlu üstleniyor. Rana Türkyılmaz, projenin fotoğraf çekimi ve kapak görseli için Berke Kapot’un objektifine poz verdi.
Rana Türkyılmaz’ın yeni çalışması ”Tek Başına” ETL Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.