DOLAR 32,5652 0.25%
EURO 34,8024 0.1%
ALTIN 2.492,030,32
BITCOIN 20629483.51808%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Rana Türkyılmaz, Melek isimli yeni teklisini dinleyiciler ile buluşturdu.
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Rana Türkyılmaz, Melek isimli yeni teklisini dinleyiciler ile buluşturdu.

Rana Türkyılmaz, Melek isimli yeni teklisini dinleyiciler ile buluşturdu.

ABONE OL
10 Mart 2022 15:23
Rana Türkyılmaz, Melek isimli yeni teklisini dinleyiciler ile buluşturdu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Türk rock müziğindeki kadın vokal eksiğini dolduracak olan genç sanatçı Rana Türkyılmaz, Melek isimli yeni teklisini dinleyiciler ile buluşturdu.
Rana Türkyılmaz, güçlü sesi ve performansı ile dikkat çekerken aynı zamanda 17 yaşındaki bir genç sanatçı olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve  ilk olarak sosyal medyadan yaptığı cover şarkılardaki performansı ile dikkat çekmiş ve geniş bir kitle oluşturarak kariyerinde emin adımlarla çalışmalarına devam etmektedir
İlk teklisi Alamet ile başarı yakalayan ve önemli listelere de girerek beğeni toplayan sanatçı, ikinci teklisi Melek’i kısa bir süre önce yayınladı. Rana Türkyılmaz, Melek şarkısının söz ve müziğine Haktan Kabahel ile birlikte imza atarak düzenlemesinde Sezer Dinç ile çalıştı.
Rana Türkyılmaz, Melek isimli şarkısı ile ilgili duygularını ise şu şekilde ifade ediyor:” Bir gün bir arkadaşımla sahilde otururken o gitarını çalmaya başladı ve ben de Melek’ten ilk cümleleri fısıldamaya başladım. Tutsak ve Melek kelimelerinden ortaya çıkan bu şarkı tamamen spontane gelişti ve  söz beste yazımı doğaçlama oldu. 10 dakika içerisinde Melek bitmişti. Sezer Dinç’in düzenlemesi ile ise son halini aldı. İmkansızlık, çaresizlik ve biraz da hüzün barındırıyor Melek.”
Rana Türkyılmaz’ın Melek isimli yeni şarkısı, ETL Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.