Ragıb Narin kimdir?

Türk Pop Müziği’nin genç ve başarılı seslerinden biri olan Ragıb Narin'i kısaca tanıyalım

Ragıb Narin kimdir?

Ragıb Narin’in profesyonel futbolculuktan müziğe uzanan müthiş kariyeri

Kendi yazdığı şarkılarıyla kısa sürede Türk Pop Müziği’nin genç ve başarılı seslerinden biri olan Ragıb Narin, profesyonel futbolculuk kariyerinin ardından müzik alanındaki çalışmaları, yakışıklılığı, vokal tınısı ve kendine has müzik tarzıyla gençliğin ”yeni yıldızı” olma yolunda ilerliyor. Arap bir anne ve Türk bir babaya sahip olan Ragıb Narin, Antakya’da doğdu.

Ragıb Narin 27 yıla 100’e yakın şarkı sığdırdı

27 yaşına sığdırdığı 100’e yakın şarkı arasından Temmuz 2019’da çıkan “Sevda Çiçeği” adlı şarkısıyla sesini daha geniş kitlelere duyurdu. İşletme eğitiminin yanı sıra ticaretle de uğraşan Ragıb Narin, 3 yıl içinde 45’e yakın ülkeye yaptığı iş gezilerinde gitarıyla şarkı söylemeye ve şarkılar yazmaya devam etti. ”Sevda Çiçeği”nin ardından Ragıb Narin’in diğer şarkıları “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem”, “Menekşem”, “Mucize”, “Vur Beni” ve “Narin Narin” dijital platformlarda milyonlarca kez dinlendi.

Ragıb Narin TikTok’ta akım yarattı

Ragıb Narin’in merakla beklenen yeni single’ı “Yok” 16 Eylül 2022’de Pasion Turca etiketiyle dinleyicilerle buluşacak. “Yok”un söz müziği Ragıb Narin, aranjesi ise Batu Çaldıran’a ait. Tiktok’ta uçak içinde çektiği videolarla bir akım yaratan ve milyonlarca kez izlenen Ragıb Narin, yeni şarkısının klibinde de bir uçak içerisinde oyuncu Rami Narin, masterchef yarışmacısı Tunahan Akın, sosyal medya fenomeni Kemal Yiğit İnandı (Turkyeet) ve Lübnanlı ünlü şarkıcı Rima Yussef gibi ekranlardan ve sosyal medyadan yakından tanıdığımız sürpriz isimlerle birlikte renkli bir kliple karşımıza çıkıyor. Uçak içerisinde birbirini seven ve hiçbir şekilde birbirlerine ulaşamayan iki gencin hikayesinin anlatıldığı klip Murad Küçük’ün imzasını taşıyor.

Lübnanlı şarkıcı Rima Yussef ile düet olarak seslendirdiği “Yok Yok”, Universal Music Mena etiketiyle 30 Eylül 2022’de dinleyici ile buluşuyor. “Yok Yok”un müziği ve Türkçe sözleri Ragıb Narin, Arapça sözleri ise Rima Yussef’e ait. Şarkının aranjesi ise Sleiman Damien imzasını taşıyor.

Bir yanıt yazın