Pina Berlin “My Man” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Pina Berlin “My Man” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu
Berlin’de yaşayan şarkıcı-söz yazarı Pina Berlin, 2021 yılında En İyi Video (PBIMA) ve En İyi Adult-Contemporary Şarkı (ISC) dallarında ödüle aday gösterilen ilk teklisi ‘I’ll Be Missing You’nun ardından geçtiğimiz Şubat’tan itibaren yayınlamaya başladığı teklilerine 90’lardan esintiler taşıyan Latin pop şarkısıyla devam ediyor. Simdi ise Pina Berlin, pandemi döneminde Berlin’de kaydettiği 13 şarkılık albümün altıncı teklisi My Man’i bağımsız olarak yayınladı. Latin pop tınılı şarkının sözü ve müzigi Pina Berlin (Pınar Tatlıkazan), düzenlemesi ve prodüksiyonu Fico Jessen ve Pınar Tatlıkazan’a ait. My Man, Brezilya pembe dizilerinin ve flamenko esinli pop müziğin popüler olduğu bir dönemi hatırlatıyor. Pina Berlin, bu şarkıda Shakira, Thalia, Natalia Oreiro’nun yanı sıra Sezen Aksu, Sertab Erener ve Yaşar’dan esinlendiğini söylüyor.
 

Pina Berlin My Man’i şu sözlerle anlatıyor:

“Bu şarkı bir tarafın pek konuşmadığı, diğer tarafın ise kendini rahatlatmak için onun ne düşündüğünü görünüşünden anladığını söylediği bir ilişki hakkında. Biri diğerini kaybetmekten korkuyor ve daha da geri çekiliyor, öbürü ise bunu fark etmiyor ve sessizlikleri doldurmaya devam ediyor ve karşındakine derdini anlatmak için yeterli alan bırakmıyor. Sonunda partnerinden çok arkadaşlarıyla ilişkisi hakkında konuşmaya başlıyor ama arkadaşları onun modunu her seferinde toparlıyor. ‘My Man’ tüm ilişki sorunlarımızı dinleyen en iyi arkadaşlarımıza.”
“Yaklaşık 6 yaşındayken MTV veya KRAL TV izlerken flamenko eteğimi giyer ve televizyonun önünde dans ederdim. Bu şarkıyla adeta zamanda yolculuk yapıyorum.”
My Man tüm dijital platformlarda!
My Man – Pina Berlin 
Tekli (Tür: Latin Pop)
Şarkıyı şu linklerde ve ekte bulabilirsiniz: Spotify / Youtube / AppleMusic
Künye:
Söz/Müzik/Vokal: Pina Berlin
Düzenleme ve Prodüktör: Fico Jessen & Pınar Tatlıkazan
Gitar, Bas, Ukulele: Fico Jessen
Davul: Aarón Castrillo
Perküsyon: Hogir Göregen
Trompet: Kelly O’Donohue
Alto Sax: Leonie Freudenberger
Tenor Sax: Aaron Klenke
Kayıt ve Miksaj: Fico Jessen
Fotoğraf: Lea Simon
Kamera/Konsept: Lea Simon
Vidyo edit/Kapak: Pinar Tatlikazan
Kamil Hızer / Magazinname.com
Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın