ÖzgürCan “dönmem yoldan” teklisiyle geri döndü!

ÖzgürCan söz, müzik ve aranjesi kendisine ait "Dönmem Yoldan" adlı çalışmasıyla zirveyi hedefliyor

ÖzgürCan “dönmem yoldan” teklisiyle geri döndü!

Indie Pop, R&B tarzlarında üretimler yapan ÖzgürCan daha önceden “KARMA” , “MOTTO” gibi parçalarını dinleyiciyle buluşturuyordu. Bu sefer tüm yaşadığımız zorbalıklar, her gün medyada üzerimize sözleriyle atılan taşlara cevaben  “dönmem yoldan” isimli yeni single çalışmasını yayınlandı.

Sözü, müziği ve aranjesi ÖzgürCan ait olan bu çalışmada, Aranje ve Mix/Mastering kısmında Ozan Türkan, single kapağı için de SoutRise ile birlikte çalışıldı. Aranjede yoğunlukla elektronik synthler, davul ve ÖzgürCan’ın her şarkısında olduğu gibi bolca vokal kullanımı var.

Parça insanlar tarafından uğradığımız zorbalıklar, arkarkadaşlık ilişkilerindeki karmaşık durumlar ve toksik ilişkilenmelerde aslında ne kadar yıkılsak da bir şekilde ayağa kalkışımızı anlatıyor.

Herkesin hayatta kendini bir savaşçı gibi yara bere içinde, düştükten sonra ayağa kalkıp inatla yürüdüğünü hissettiği anlar mutlaka vardır ve “dönmem yoldan” herkesin hayat deneyiminde mutlaka sahip olduğu bir yaraya dokunup, bize gücümüzü hatırlatıyor.

“dönmem yoldan” ÖzgürCan’ın kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcı. Şu anda birçok soundun birleştiği bir dans albümü üzerine çalışan ÖzgürCan,  keyifle dans ettiğimiz ortamlarda bize eşlik etmek için kolları sıvadı!

Haber : Kamil Hızer / magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın