Ozan Güven “Taş, Kağıt, Makas” dizisi ile ekranlara dönüyor

Ozan Güven “Taş, Kağıt, Makas” dizisi ile ekranlara dönüyor

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ozan Güven, uzun bir aradan sonra “Taş, Kağıt, Makas” adlı dizi ile ekranlara dönüyor. Ünlü oyuncu sürpriz bir hamle yaparak Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni ve iddialı dizisi senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğuna Yusuf Pirhasan’ın oturacağı “Taş, Kağıt, Makas” dizisiyle el sıkıştı.

Bu hafta sete çıkması planlanan “Taş, Kağıt, Makas” adlı dizi Kore yapımı”Remember: War Of The Son”adlı dizinin uyarlaması olacak.

“Taş, Kağıt, Makas” dizisi konusu

Hipertimestik sendromu (hiçbir şeyi unutmama) rahatsızlığı olan Umut Tanrkulu’nun babasının suçsuzluğunu kanıtlama çabalarını beyaz perdeye taşıyacak. Ozan Güven, “Harun Yakar” adlı renkli bir karaktere hayat verecek, bu karakter, aldığı bütün davaları kazanmasıyla tanınmaktadır.

Dizide, Ekin Koç “Umut” rolüne hayat verecekken, Serra Arıtürk Umut’un partneri “Alev”i, Burak Yörük Urfalı inşaat kralı Bünyamin Demirkıran’ın tek oğlu olan “Fecir”i canlandıracak. Hande Ataizi ise adliyenin dişli savcısı “Süreyya Yalçınkaya” olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Ozan Güven’in canlandıracağı avukat Harun ile savcı Süreyya arasında büyük bir çekişme ve drama beklenebilir.

Bir yanıt yazın