Ferhat Göçer yeni yıla rekor kırarak girdi

Ferhat Göçer yeni yıla rekor kırarak girdi

Ferhat Göçer, NG Sapanca Otel’de yeni yılda  sahne alırken izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Bu özel gecede, 1 buçuk saat boyunca 50 şarkıyı seslendirerek, sahnede muhteşem bir performans sergiledi.

Türkiye’nin sevilen seslerinden olan Göçer, romantik şarkılarıyla adından sıkça söz ettirirken, bu sefer yılbaşı için özel bir repertuvar hazırlayarak sevenlerini memnun etti. Kendi şarkılarının yanı sıra Türk müziğinin son 30 yılının unutulmaz şarkılarını da seslendiren sanatçı, otelin balo salonunu dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Performansı sırasında yaptığı konuşmada, barış ve huzur dolu bir 2024 yılı dileklerini paylaşan Göçer, Cumhuriyetin 100. yılını da unutmadı ve Atatürk için “Senden Daha Güzel” şarkısını seslendirdi.

Göçer gecede ayrıca, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak kutuplaşmanın ülkenin felaketi olduğunu belirterek, tüm görüşlerin hassasiyetine saygı duyulması, empati, hoşgörü ve anlayışın geliştiği bir yıl olmasını diledi. Bu samimi mesajlar, dinleyicilerin gönlünde ayrı bir yer edindi.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

 

Bir yanıt yazın