DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20892641.15413%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

ORGANICS by Red Bull  Bodrum’da yeme & içme sektörünün öncüleriyle buluştu
  • Magazin Name
  • Genel
  • ORGANICS by Red Bull Bodrum’da yeme & içme sektörünün öncüleriyle buluştu

ORGANICS by Red Bull Bodrum’da yeme & içme sektörünün öncüleriyle buluştu

ABONE OL
6 Temmuz 2021 14:16
ORGANICS by Red Bull  Bodrum’da yeme & içme sektörünün öncüleriyle buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Red Bull, Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull’u Zai Yaşam Bodrum’da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle tanıttı. ORGANICS by Red Bull’un, Organics Sessions çatısı altında, alanında birbirinden üstün yetenekleri bir araya getirdiği etkinliğe, yeme&içme sektörünün önde gelenleri katıldı.

Red Bull, %100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici tatlarla harmanladığı organik içecek serisi ORGANICS by Red Bull’u Alaçatı’dan sonra Zai Yaşam Bodrum’da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle değerli konukların beğenisine sundu.

“Yetenek doğasında var” mottosuyla düzenlenen ve alanında birbirinden yetenekli isimlerin yol arkadaşlığı ettiği ORGANICS by Red Bull’un etkinliğine yeme&içme sektörünün önde gelen isimleri katıldı. Etkinlik, ünlü şef Cihan Kıpçak ve miksolog Yiğitcan Gençer’in ORGANICS by Red Bull’un 5 farklı lezzetini ideal yemek uyumları ve içecek reçetelerinde yorumlayarak özel olarak hazırladığı imza lezzetleri ve sunumları ile başladı. Yetenekli müzisyenler Elif Çağlar ve Çağrı Sertel’in verdiği konserle devam eden etkinlik boyunca bir diğer ORGANICS by Red Bull yeteneği olan fotoğrafçı Dilan Bozyel de ”Organik Anlar” fotoğraf projesi için deklanşörüne basarak sanatçı ve katılımcıların en doğal anlarını ölümsüzleştirdi. Sanatçı Seda Gazioğlu’nun etkinlik için özel olarak tasarladığı ‘Yetenek Sarmalı’ isimli eserler de katılımcılardan büyük ilgi gördü.

ORGANICS by Red Bull’un lezzetleri ile hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenler, Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale ve Viva Mate lezzetleriyle raflarda yerini alan, organik ve alkolsüz ORGANICS by Red Bull ürünlerini deneyebilirler. Ürünlerle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler, organicsbyredbull.com sitesini ziyaret edebilir ya da Organics By Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edebilir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.