Onur Akay usta gazeteci Bilal Özbilge’nin ikinci kez beyin kanaması geçirdiğini duyurdu

Onur Akay usta gazeteci Bilal Özbilge’nin ikinci kez beyin kanaması geçirdiğini duyurdu

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının yapımcısı Bilal Özbilge’nin 2. kez beyin kanaması geçirdiğini duyurarak dua istedi.

Beyaz TV’nin magazin müdürlüğünü yapan Bilal Özbilge’den kötü haber geldi. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, geçtiğimiz Aralık ayında beyin kanaması sebebiyle ameliyata alınan Bilal Özbilge’nin 2. kez beyin kanaması geçirdiğini duyurdu. Akay, “En doğru haberleri verebilmek için yıllarca geceleri hiç uyumadan çalışan usta magazin gazetecilerimizden Bilal Özbilge, ikinci kez beyin kanaması geçirdi. Magazin camiasında büyük emeği vardır. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Canım Bilal ağabeyciğim, Allah yardımcın olsun, Allah seni ailene sevdiklerine bağışlasın, acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Aralık ayında ise Söylemezsem Olmaz programının eski yorumcularından Bircan Bali paylaşım yapmıştı. Bali, “Son durum şu… Bilal e bugün Anjiyo yapıldı ve sonuçlar maalesef iyi çıkmadı. 2 balon var beyninde ve ameliyat şart… Yarın Ameliyata girecek toplu duanıza ihtiyacımız var… Allah yardımcımız olsun.” ifadelerini kullanmıştı.

Beyaz TV’de yayınlanan ve magazin gündemini belirleyen Söylemezsem Olmaz programının yapımcılığını yapan Bilal Özbilge, Yılın En İyi Yapımcısı Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı.

Bir yanıt yazın