Onur Akay, Harika Avcı için ev ayarladı

Onur Akay, Harika Avcı için ev ayarladı

 

Onur Akay: “Harika Avcı’ya sesleniyorum ona ev ayarladım”

 

Onur Akay, Harika Avcı’ya ev ayarladığını söyleyerek ünlü sanatçıya seslendi.

 

Bir döneme güzelliğiyle damga vurmuş olan Harika Avcı’ya siroz teşhisi konulduğu ve tedaviyi istemediği öne sürülmüştü. Geçtiğimiz günlerde ise Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay’ın intihara teşebbüs ettiği iddiasında bulunduğu Harika Avcı, ilk kez görüntülendi.

 

2. Sayfa’nın haberine göre; sağlık durumun iyi olduğunu belirten Harika Avcı, “İyiyim, bomba gibiyim” dedi. Kirasını ödemediği iddiasını da reddetti. Avcı, “Yakın zamanda ağabeyinizi kaybetmişsiniz, başınız sağ olsun” sorusu üzerine de “Ağabeyim hayatta, yok öyle bir şey” açıklamasını yaptı.

 

6 aydır kira ödemediği haberleriyle de gündeme gelen Harika Avcı’nın ev sahibi açıklamalarda bulundu. Ev sahibi Cebrail Şık şunları söyledi:

 

“Oradaki kapıcıya söyledim gidin bakın Harika hanıma arıyoruz cevap vermiyor. Kapıcılar da gitti sordu kapıyı açmadığını söyledi. Haliyle merak ettik, bizde savcılığa gittik. Daha doğrusu polis karakoluna gittim. ‘Arıyoruz kiracımız cevap vermiyor, acaba başına bir şey gelmiş mi gelmemiş mi’ dedim. Olay savcılığa intikal etti. Sonra arama kararıyla beraber çilingir eşliğinde eve gittik. Çilingir kapıyı açtıktan sonra birden kapımın arkasından çıktı. Bağırdı ‘Ne yapıyorsunuz? Evimi gasp ediyorsunuz’ dedi. Polisler dedi ki ‘Sizden haber alınamadı ondan dolayı ev sahibi merak etti yaşıyor musunuz yaşamıyor musunuz diye.’ ‘O sizin sorununuz değil’ diyerek yüzümüze kapattı kapıyı.”

 

“SİZ HANGİ EVİ SEÇERSENİZ”

 

“Harika Avcı’ya sesleniyorum! Sizi sevenler için kabul edin…” başlıklı bir yazı kaleme alan Onur Akay, bugünkü yazısında Harika Avcı’ya seslendi. “Evet, Harika Avcı’nın Umut Enver’e söylediği bu sözlerden sadece ağabeyinin hayatta olduğu doğrudur. Harika Hanım hiç iyi değil. Ev sahibinin dediği her şey doğrudur. Maalesef kirasını ödeyemiyor…” diyen ve kendisine ev ayarladığını ve ömür boyu kira alınmayacağını da sözlerine ekleyen Akay, “Bakırköy’deki o evde Harika Avcı’nın intihar girişiminde bulunduğunu ve silahı elinden aldığımı anlatmıştım. Ancak değerli sanatçımız incinmesin, kırılmasın diye evin çöp eve döndüğü konusunda hiçbir bilgi vermemiştim ve köşe yazılarımda da dile getirmemiştim. Evin çöp eve döndüğü bilgisi de doğrudur. Aylardır evden çöp atılmamış ve evde temizlik yapılmamıştı. Giysiler koltukların ve yatakların üzerinde duruyordu. Mutfakta ise sadece makarnalar ve kiloluk boş şarap şişeleri vardı. Suyu ise musluktan içiyordu. Doktorları, geri dönüşümsüz bir hastalık olarak kendisini gösteren siroza yakalandığını ve tedavisi için hastaneye yatması gerektiğini söylemişler. Yani bu noktada tek tedavisinin karaciğer nakli olduğunu da ifade ediyorlar. Harika Hanım, size bir kez daha sesleniyorum. Ben size İstanbul’un iki ayrı semtinde dayalı döşeli evler ayarladım. Biri Beylükdüzü’nde, biri de Kurtuluş’ta. Siz hangi evi seçerseniz oraya yerleştirileceksiniz. Ömür boyu tüm mutfak giderleriniz, evin masrafları karşılanacağı gibi, kesinlikle ölene kadar kira ödemeyeceksiniz. Ayrıca tedaviniz için de ne gerekiyorsa yapılacak. Kabul edeceğiniz yönünde bilgiler aldım. Ne olur artık bunu kabul edin. Sizi seven hayranlarınız için kabul edin. Onları üzmeye hakkınız yok! Harika Avcı’ya sesleniyorum! Sizi sevenler için kabul edin…” ifadelerini kullandı.

 

Bir yanıt yazın