DOLAR 32,4106 0.23%
EURO 35,6808 0.55%
ALTIN 2.325,120,27
BITCOIN 22991562.69634%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Onların da Gözyaşları Var muhteşem bir geceye imza attı

Onların da Gözyaşları Var muhteşem bir geceye imza attı

ABONE OL
22 Ekim 2019 00:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

20 Ekim Pazar saat 19.00 Akatlar kültür Merkezinde muhteşem bir kokteyl ile başlayan gece birçok ünlü sanatçının katılımı ve ödül töreni le seyircilere unutulmaz anlar yaşattı.

Billur Kalkavan ve Aykut Pala ‘nın sunumu ile Hayvanlar için bir araya gelen sanatçılar arasında Umut Akyürek , Yeliz , Bora Gencer , Zeynep Dizdar , Faruk k ,Canan, Ayça ve Cem , Uhde Seçil , Açelya Elmas , Dilek Torgut , Mehmet Öncü , Oktay Ertuğrul , Pınar Soykan ,Nilay Dorsa vardı.

 

Büyük yangın geçiren Marmara Adasına Sahipsiz hayvanlara Ameliyathane yapımı için Hayvan Hakları Federasyonu Haytap ile ortaklaşa gerçekleşen konserde izdiham yaşandı ve her sanatçıya desteklerinden dolayı Okan Tok’un organize ettiği gecede ödül verildi.

Haytap Genel Başkanı Av.Ahmet Kemal Şenpolat’ın yaptığı kısa konuşma geceye katılan tüm konuklar tarafından alkışlar aldı.

‘ Gelin Birlik olalım Onların da gözyaşlarını birlik de sonlandıralım ‘ sloganı ile yola çıkan Okan Tok bu gecede bana destek veren tüm Basın Mensuplarına  ve çok saygıdeğer sanatçılarıma çok teşekkür ederim dedi.

 

Gecede Ödül alanlar arasında Projeye Full destek veren Haytap Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat ve Nazlı Selda, Analiz Gazetesi Mustafa Deniz, Magazinname Kamil Hızer, Evosangels Evren Yaşlak ,Evrim Yaşlak ,Klass Magazin , Magazinkolik Nurcan Sabur ,Sabit Akkaya , Onur Akay Medya, Önce Vatan gazetesi Funda Akosman, Yaşar Şenyüz ve fotoğrafları ile Nergis Dünya destek verdi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

HABER FOTOĞRAFLARI : Nergis Dünya

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.