Ölümü hala bir sır olan ünlü şarkıcı Esengül’ün hayatı film oluyor

Ölümü hala bir sır olan ünlü şarkıcı Esengül’ün hayatı film oluyor

Ünlü şarkıcı Esengül’ün hayatını konu alan bir film çekileceği haberleri, sinema dünyasında büyük yankı uyandırdı. Akkaya Prodüksiyon tarafından çekilmesi planlanan filmde Esengül’ü oynaması için Farah Zeynep Abdullah ve Serenay Sarıkaya gibi başarılı isimler düşünülüyor.

Esengül, “Taht Kurmuşsun Kalbime” gibi unutulmaz şarkılarıyla altın plaklar kazanmış ve dönemin en tanınan arabesk müzik sanatçılarından biri olmuştu. Film için senaryo çalışmalarının başladığı ve dönemin tanıklarıyla görüşmeler yapıldığı belirtiliyor.

Şemsettin Polat, Esengül’ün güzel sesine ve başarılı kariyerine vurgu yaparak, onun trajik ölümünün ardından yaşananları üzüntüyle anıyor. Esengül’ün mezarının içler acısı halde bulunması da dikkat çekiyor.

Esengül’ün ölümüyle ilgili ise kamuoyunda farklı spekülasyonlar dolaşıyor. Bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği bilinen Esengül için bazı efsaneler dolaşıyor ve ölümünün arkasında farklı nedenler olduğu iddia ediliyor. Ancak resmi kayıtlara göre, kazanın aşırı alkol tüketimi ve hız nedeniyle olduğu belirtiliyor.

Bir yanıt yazın