DOLAR 32,3306 0.24%
EURO 35,0684 -0.17%
ALTIN 2.295,940,83
BITCOIN 22833270.89625%
İstanbul
19°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Oligark’ta “Hallowen Party” izdihamı

Oligark’ta “Hallowen Party” izdihamı

ABONE OL
4 Kasım 2022 20:57
Oligark’ta “Hallowen Party” izdihamı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

İstanbul’un en köklü eğlence mekanlarından biri olan Oligark’ta geçtiğimiz günlerde düzenlenen “Hallowen Party” Cadılar Bayramı’nda büyük yoğunluk yaşandı.

Gecenin erken saatlerinden itibaren Oligark misafirleri mekanda bir araya gelirken gece yarısına kadar süren etkinlikte DJ. Eşliğinde çalınan şarkılara mekanda bulunan misafirler dans ve şarkıları hep bir ağızdan söyleyerek katılırken unutulmaz dakikalar yaşadılar.

Program sonrası kısa bir açıklama yapan Oligark işletmecisi ve sahibi Zeynel Kılıç “Ülkemizin eğlence sektörünün en kaliteli hizmet veren kurumların başında geliyoruz. Oligark için asla bir müşteri kavramı yoktur. Bize gelenler misafirlerimizdir ve onların memnuniyeti bizler için çok önemlidir. Oligark olarak ülkemizde yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlarımız ve turistler için Hallowen Party yaptık. Ve büyük bir talep oluştu” dedi.

Açıklamalarına devam eden Zeynel Kılıç “Oligark olarak 6 restoran ve iki kulübü bünyemizde barındırıyoruz. Bunların haricinde Bodrum’da bir otelimiz ve yat işletmeciliğimiz var. Geniş bir yelpaze içerisinde hem yurt içinde hem yurt dışından misafirlerimize unutamayacakları anları yaşatıyoruz. Yaz aylarında herkesi Bodrum’daki otelimizde ve kulübümüzde ağırlamaktan mutlu oluruz” diyerek sözlerini tamamladı.

GECEDEN KARELER

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.