DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22716840.83973%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Olası Salgın Hastalıklara Karşı İlaçlama Çalışmaları Başladı
  • Magazin Name
  • Yerel
  • Olası Salgın Hastalıklara Karşı İlaçlama Çalışmaları Başladı

Olası Salgın Hastalıklara Karşı İlaçlama Çalışmaları Başladı

ABONE OL
18 Şubat 2023 14:27
Olası Salgın Hastalıklara Karşı İlaçlama Çalışmaları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beylikdüzü Belediyesi’nin Hatay İskenderun’da 70 dönümlük bir alanda kurduğu çadır kentte olası salgın hastalıklara karşı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları başladı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince ortak kullanım alanları, tuvalet, duş ve çadırlar başta olmak üzere tüm alan ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.

Beylikdüzü Belediyesi’nin iki büyük depremin ardından Hatay İskenderun’da kurduğu ve depremzedelere yuva olan çadır kentte ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları başladı. Olası salgın hastalıklara karşı tedbir alan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri; tuvalet, duş, ortak kullanım alanları ve çadırlarda kapsamlı bir ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yürütüyor. Tam donanımlı ekipmanlarıyla bölgede olan eğitimli personeller, kemirgen ve haşerelere karşı da ilaçlama yapıyor.

“Oluşabilecek olumsuz durumlara karşı gerekli tüm tedbirlerimizi aldık”

Bölgede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgileri aktaran Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, “Kahramanmaraş merkezli depremler hepimizi çok derinden sarstı. Beylikdüzü Belediyesi olarak ilk andan itibaren yardım ve desteklerimizi sürdürdük. Hatay’da kurduğumuz çadır kentimizde yaşam aksamadan devam ediyor. Bu süreçte bölgede hayata tutunan depremzedelerin karşı karşıya olduğu bir tehlike daha var. O da salgın hastalıklar. Salgın hastalıklardan korunmanın en önemli yolu kişisel hijyenden geçiyor. Aynı zamanda haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıklara da çok dikkat etmek gerekiyor. Çadır kentimizde deprem sonrası ortaya çıkabilecek enfeksiyonlara ve salgın hastalıklara karşı gerekli tüm tedbirleri aldık. Ekiplerimiz alanda kapsamlı bir ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yürütüyor” ifadelerini kullandı.

 

#Beylikdüzü Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.