Oğuzhan Koç “Engeli Kaldır” şarkısıyla sosyal medya aşklarına atıfta bulunuyor

Oğuzhan Koç “Engeli Kaldır” şarkısıyla sosyal medya aşklarına atıfta bulunuyor

Yazdığı şarkıları, oynadığı filmleri ile büyük bir hayran kitlesini peşinden koşturan Oğuzhan Koç sessizliğini söz ve müziklerini Çağrı Telkıvıran ile birlikte yaptığı “Engeli Kaldır” adlı şarkı ile bozdu.

Günümüzün aşklarının sosyal medyada ilan edilmesi, yaşanan aşkların bittiğinin de yine sosyal medya üzerinden ilan edildiği ve birliktelik sonrası tarafların sosyal medya hesaplarından birbirini engellemesini bir nevi dile getiren Oğuzhan Koç yeni şarkısı “Engeli Kaldır”ile sosyal medyada başlayıp sosyal medyada biten aşklara atıfta bulunuyor.

Yazdığı şarkılarla ve sahne performanslarıyla kitleleri peşinden sürükleyen Oğuzhan Koç konserlerle dolu dolu geçen bir sezonun ardından stüdyoya girdi. Yaz sonu çıkardığı “Yok mu?” ve “Yok” adlı şarkılarıyla büyük bir ivme yakalayan Oğuzhan Koç yeni şarkısı “Engeli Kaldır” ile sosyal medyada başlayıp biten aşklara atıfta bulunuyor.

Engeli Kaldır şarkısının düzenlemesini Çağrı Telkıvıran yaparken Oğuzhan Koç şarkının klip çekimleri için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Mehmet Can Damatoğlu oturdu.

Bir yanıt yazın