DOLAR 32,5963 0.34%
EURO 34,8149 0.17%
ALTIN 2.508,530,98
BITCOIN 21103113.2604%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Nikah Şapkası Eldiven Modelerimiz Görmeden Karar Vermeyin

Nikah Şapkası Eldiven Modelerimiz Görmeden Karar Vermeyin

ABONE OL
20 Nisan 2022 11:29
Nikah Şapkası Eldiven Modelerimiz Görmeden Karar Vermeyin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sade bir nikah düşünüyorsanız eğer, bu nikahta kullanacağınız bazı aksesuarlar giyeceğiniz elbisede oldukça tarz ve özel bir görüntüye sahip olmanızı sağlayacaktır. Kıyafetlerle bütünleşen ve aslında geçmişten bu yana sıklıkla kullanılan bazı aksesuarlar sade nikah törenleri için oldukça şık bir alternatif olabilir.Maskeler ise aslında sık kullanılan bir nikah aksesuarı değildir fakat genellikle nikah sonrası verilen davetlerde kullanılmaktadır. geline ayrı ve şık bir hava katmaktadır. Nikahlarda kullanılan maskelerin hemen hemen hepsi boncuk işlemelidir.

Bunların yanı sıra sade bir toka, gelin eldiveni, yelpazesi, yaka çiçeği, kalemi ile birlikte tasarlanan özel setler nikah günü ihtiyacınız olabilecek tüm malzemeleri tek bir set içerisinde bulabilmenize olanak sağlamaktadır. Tüylü bileklikler ve nikah şapkalarını yine takım olarak bulabilirsiniz. Küçük detaylara sahip fakat oldukça özenle tasarlanmış bu ürünler en mutlu gününüz olan nikah gününüze ayrı bir hava katarak hem resimlerde daha şık görünmenize sebep olacak, hem de nikahınıza katılan misafirleriniz için şık bir görüntü yaratacaktır.

Kategorimiz altındaki tüm ürünlerimiz birinci sınıf malzemelerden özel olarak üretilmekte olup piyasadaki en uygun fiyatlara sahip ürünlerdir. Aynı zamanda görsellerde net olarak gördüğünüz ürünleri satın alırsınız. Dilediğiniz sayıda satın alabileceğiniz nikah şapkası gelin eldiveni gelin aksesuarlarını kredi kartına taksit, kapıda ödeme gibi kolay alışveriş yöntemleri ile sahip olabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz özel olarak üretilmekte olup vereceğiniz adrese kadar özenle paketlenerek gönderilmektedir. Ürünlerde ezilme, yıpranma veya bozulma olmaması açısından dış etkenlere maruz kalmayacak şekilde özel olarak ambalajlanmaktadır.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.