Nihal Ateş son yılların en komik video kliplerinden birisine imzasını attı!

Nihal Ateş söz ve müziği Hilmi Şahballı’ya ait “Vıttırı Vızzık Adamlar” adlı şarkısını komik bir video kliple taçlandırdı...

Nihal Ateş son yılların en komik video kliplerinden birisine imzasını attı!

Nihal Ateş söz ve müziği Hilmi Şahballı’ya ait “Vıttırı Vızzık Adamlar” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Nihal Ateş “Vıttırı Vızzık Adamlar” şarkısının klip çekimi için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna Serhat Güldük oturdu. “Vıttırı Vızzık Adamlar” şarkısına çekilen video klip belki de son yılların en komik video klipi olmaya aday gözüküyor.

Nihal Ateş bu şarkısının klibiyle son günlerde yaşanan sıkıntılar sonrasında müzikseverlerin yüzünü güldürmeyi hedeflediğini belirterek Bu projeye başladığımız zaman insanların gülmeye, eğlenmeye, ihtiyaçları olduğunu düşünerek başladık. Çok keyifli ve eğlenceli bir iş çıkarttığımızı düşünüyorum. Her yapılan iş de mutlaka eleştiri alınır bizde aldık tabi ki.” diyerek duygularını ifade etti.

Nihal Ateş yapılan eleştirilere ise “Halk ozanlarımız böyledir sözü ortaya söylerler herkes payına düşeni alır, Vıttırı vızzık denilince herkesin kafasında farklı düşünceler oluşacağı kesin…

Bir hafta sonra sosyal medyada ve müzik kanallarında yayınlanması düşünülen “Vıttırı vızzık adamlar” müzik klibi anlatıldığı gibi eğlenceli olduğuna izleyenler daha iyi karar verecek..

Bir yanıt yazın