NevÇarsı Alışveriş Merkezi, Anneler Günü’ne Özel Anlamlı Bir Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

Nevcarsı Alışveriş Merkezi Anneler Günü vesilesiyle unutulmaz bir etkinlik düzenledi

NevÇarsı Alışveriş Merkezi, Anneler Günü’ne Özel Anlamlı Bir Etkinliğe Ev Sahipliği Yaptı

Nevcarsı Alışveriş Merkezi, Müdürü Savrun Denizli ,Anneler Günü vesilesiyle, Banu Noyan organizasyonu ile unutulmaz bir etkinlik düzenledi. Ünlü televizyon yapımcısı ve sunucu Nur Viral ile değerli eğitimci ve yazar Canten Kaya’nın katılımıyla, anne-çocuk ilişkisi ve aile içi iletişim üzerine kapsamlı bir söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlik, anne ve çocuk arasındaki ilişkileri derinlemesine ele alırken, sağlıklı iletişim teknikleri üzerine değerli bilgiler sunuldu. Nur Viral ve Canten Kaya, tecrübelerini ve uzmanlık alanlarındaki önemli bilgileri katılımcılarla paylaştı. Bu özel gün, ayrıca sürpriz bir doğum günü kutlaması ile taçlandırıldı. Nur Viral, etkinlik sırasında doğum günü şarkısıyla karşılaşınca duygusal anlar yaşadı.

Organizatör Banu Noyan etkinlikle ilgili olarak, “Ailemizin temel taşları olan annelerimize yönelik bu tür etkinlikler düzenleyerek, toplumsal değerlerimize katkıda bulunmak bizler için büyük bir onur” dedi.

Nevcarsı Alışveriş Merkezi olarak misyonumuz, aile bağlarını güçlendirici ve toplumsal değerleri destekleyici etkinliklerle topluma hizmet etmektir. Bu etkinlik, bu vizyonun bir yansıması olarak, tüm katılımcılardan tam not aldı.

Bir yanıt yazın