Funda Erdoğan ilk kitabı ile gönülleri fethetti

Funda Erdoğan ilk kitabından elde edilecek geliri bağışlayarak gönüllere taht kurdu...

Funda Erdoğan ilk kitabı ile gönülleri fethetti

Çocuk gelişim uzmanı Funda Erdoğan “Anne Olmak” isimli kitabının lansmanıda birbirinden ünlü isimleri ağırladı.

 

Funda Erdoğan “Anne Olmak” adlı kitabında kendi deneyimlerinden de yola çıkarak annelik duygusunu, çocukların her yaşlarında karşılaşabileceği sorunları ve bu sorunlarla başa çıkılması konusunda neler yapılabileceğini kaleme alırken yeni kitabını da lansmanını La Baron Zorlu’da yaptı.

 

Funda Erdoğan’ın lansmanına Ak Parti İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan, Kilis Vakfı Başkan Yardımcısı Aslı Aktürk Pehlivanlar, cemiyet hayatının ünlü isimleri  Tuğba Develi, Arzu Niziplioğlu, Ebru Gizem Cevahir, Lerzenur Asan Elik, Serap Sarı, Aslıhan Şentürk, Ceyda Kadayıfçıoğlu, Ajda Yıldızhan, Aslıhan Abacı, Eda Erdoğan, Fatma Alcelat, Saadet Ocakoğlu Vildan Keloğlu ve  İpek Küçük’ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Funda Erdoğan İkinci Adam Yayınları’ndan çıkan “Anne Olmak” adlı kitabından elde edilecek geliri Kilis Vakfı’na ait Topkapı Kız Öğrenci Yurdu ve Avcılar Erkek Öğrenci Yurdu öğrencilerine destek amacıyla bağışlanacağını açıklarken kitabı hakkında da “Ben de dört çocuk annesiyim. Çocuklarıma nasihatlerimi ve yaşadığım annelik duygusunu bu kitabımda dile getirmeye çalıştım. Annelik duygusunun dünyada bir tanımı olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan bu duygunun sevgi ile tamamlanması. Sevgi ile büyütülen çocuklar her daim başarılı olurlar ve kendilerini değerli, özgüvenli bireyler olarak bilirler” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın