DOLAR 32,3367 0.16%
EURO 35,1975 0.01%
ALTIN 2.246,340,14
BITCOIN 2117437-4.15225%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:17

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Neutrogena yeni retinol boost serisi için marka yüzü Birce Akalay ile ses getiren bir lansmana imza attı
  • Magazin Name
  • Genel
  • Neutrogena yeni retinol boost serisi için marka yüzü Birce Akalay ile ses getiren bir lansmana imza attı

Neutrogena yeni retinol boost serisi için marka yüzü Birce Akalay ile ses getiren bir lansmana imza attı

ABONE OL
23 Eylül 2022 16:58
Neutrogena yeni retinol boost serisi için marka yüzü Birce Akalay ile ses getiren bir lansmana imza attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cilt sağlığı alanındaki araştırmaları ile dermatoloji alanında öncü Neutrogena, yeni Retinol Boost serisini marka yüzü Birce Akalay ile 22 Eylül Perşembe günü Sky Lounge Zorlu PSM’de gerçekleşen görkemli bir lansmanla tanıttı.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

 

Herkesi daha sağlıklı bir cilde kavuşturma misyonuyla yola çıkan Neutrogena, yaşlanma karşıtı bakım serisini basın mensupları, influencerlar ve cemiyetten isimlerle buluşturdu. Johnson & Johnson Tüketici Ürünleri Grubu Pazarlama Direktörü Alperen Özkan ile Birce Akalay’ın konuşmasıyla başlayan etkinlikte, reklam filmi ve backstage videosu büyük ilgi topladı. Etkinlik alanına kurulan fotoğraf alanları davetlileri Neutrogena’nın bilimsel dünyasına yolculuğa çıkarırken keyifli anlar yaşattı. Retinol molekülünü andıran gümüş rengi topların konumlandığı sonsuzluğa uzanan merdiven ve içine girilebilen ışıklı prizma misafirler için unutulmaz kareler yarattı. Müzisyen Melisa Karakurt’un etkileyici sesinin eşlik ettiği davette Retinol Boost’u deneyimleyen değerli katılımcılar arasında Arzu Kunt, Aslı Bekiroğlu, Aslı Şen, Begüm Tank, Dilara Koçak, Ece Vahapoğlu, Gizem Hatipoğlu, Gökay Gündoğdu, Hülya Eltemur, Tamer Yılmaz, Türkü Turan ve Zeynep Mansur yer aldı.

 

Cilt güzelliğiyle büyüleyen marka yüzü Birce Akalay, bu birliktelikten duyduğu heyecanı “Neutrogena senelerdir çok güvenilir bulduğum ve deneyimlediğim bir markaydı. Dermatoloji alanında 90 yıllık tecrübesi olan böyle bir markayı deneyimlemek benim için çok büyük bir keyif,” sözleriyle anlattı.

 

Neutrogena Retinol Boost serisi kırışıklık, elastikiyet ve parlaklık kaybı, kuruluk ve koyu leke görünümüyle savaşan ürünler sunuyor. İçerdiği saf retinol, mersin bitkisi yaprağı özü ve hiyalüronik asit ile ciltteki yaşlanma belirtilerini yalnızca bir haftada gözle görülür şekilde azaltarak daha genç ve sağlıklı görünüme kavuşturuyor. Dermatologların yaşlanma karşıtı cilt bakımındaki altın standardı saf retinolün başrolde olduğu seri güçlü içerik ve benzersiz formülüyle cilt bariyerini güçlendiriyor.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.