Neutrogena Hydro Boost ile bu yaz cildiniz yeniden doğacak!

Ultra hafif formüllü Neutrogena Hydro Boost, sağlıklı görünen bir cilt ile sizi yaz mevsiminin keyfini çıkarmaya çağırıyor. Tatilde bile günlük bakımını ihmal etmek istemeyenler Hydro Boost'a güveniyor.

Neutrogena Hydro Boost ile bu yaz cildiniz yeniden doğacak!

Güzellik ve bakım dünyasını devrim yaratan yeniliklerle buluşturan Neutrogena, yenilenen Hydro Boost içeriği ile cildinizi şımartacak. Doğadan ilham alan içeriği ve son teknoloji ile geliştirilen yeni formülüyle siz de cildinizi Neutrogena Hydro Boost Water Gel Nemlendirici, Canlandırıcı Serum Kapsül ve SPF içeren güneş korumalı City Shield’e emanet edin, tatilin tadını çıkarın!

Yenilenen Hydro Boost, doğadan ilham alarak, cilde en yüksek oranda nem sağlamak ve ciltteki nemi korumak için Hiyalüronik Asit ile uyumla çalışacak Trehaloz içeriyor. Doğanın en zor koşullarına bile dayanabilen Yeniden Diriliş Bitkisi (Selaginella lepidophylla), 50 yıl boyunca susuz yaşayabiliyor. Bitkide bulunan Trehaloz, mucizevi bir şekilde bitkinin hayatta kalmasına ve canlanmasına yardımcı oluyor.

60 yılı aşkın cilt bakımı uzmanlığıyla, benzersiz bir sistemi (Progress Release System) bir araya getiren Neutrogena Hydro Boost, ultra hafif dokusu ve hızlı emilen formülünün yanı sıra yüzde yüz bitkisel Trehaloz ve Hiyalüronik Asit içeriklerinin bir araya gelmesi sayesinde gün boyunca nemi hapsediyor ve kullananlara sağlıkla ışıldayan bir cilt görünümü sunuyor.

Yaz Boyu Uzman Cilt Bakımı Deneyimi

Bu özel seri, güneş, deniz ve seyahatin neden olabileceği kuruluktan kurtulmanıza yardımcı olacak, bakım rutininiz için ihtiyacınız olan her şeye sahip.

Dünya çapında 300’den fazla güzellik ve bakım profesyonelinin WDD için yaptığı titiz değerlendirmede en çok oyu alanlar arasında yer alan Neutrogena Hydro Boost Water Gel Nemlendirici tatilde bile günlük cilt bakım rutininizi, uzman cilt bakımına dönüştürüyor.

 Neutrogena Hydro Boost Water Gel Nemlendirici

Kullananların yüzde doksanının cildini yumuşak ve pürüzsüz hissettiği Neutrogena Hydro Boost Water Gel nemlendirici, canlandırıcı Water Gel dokusu yenilikçi Hiyalüronik Gel Matrix teknolojisi ile zenginleştirildi. Ağırlığının 1000 katı kadar su tutabilen Hiyalüronik Asit içeriği ile epidermiste nemi hapseden Neutrogena Hydro Boost Water Gel nemlendirici, cildi gün boyu nemlendirerek ihtiyaç duyduğunda tekrar geri veriyor.

Neutrogena Hydro Boost Canlandırıcı Serum Kapsül

Yapılan araştırmalarda kullananların yüzde yüzünün cildini daha pürüzsüz ve daha canlı hissettiği, güçlü formülü ve hafif yapısıyla Hydro Boost® Canlandırıcı Serum Kapsül, cildinizi güçlendirirken enerjisini de geri veriyor. Yoğun bir şekilde nemlendiriyor, çizgileri pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor ve yorgun cildi anında canlandırıyor. Işıltılı formülüyle makyaj bazı olarak da kullanıma uygun olan Neutrogena Hydro Boost Canlandırıcı Serum Kapsül, içeriğindeki Hiyalüronik Asit ile cildinizde 24 saate kadar nemlendirme sağlıyor.

Neutrogena® Hydro Boost® City Shield 

Hava kirliliği, sert hava şartları, güneş ışınları gibi zorlu çevre koşulları ve yoğun bir yaşam tarzının cildin nem seviyesine ve doğal koruma kalkanına verebileceği zararlar, ciltte erken yaşlanmaya ve ışıltı kaybına neden olabiliyor. Neutrogena® Hydro Boost® City Shield nemlendirici hafif krem SPF 25 cildin doğal koruma kalkanını güçlendiriyor, nemini artırıyor ve ışıltılı bir cilt için cildi zararlı UV ışınları ve hava kirliliğine karşı koruyor.

Bir yanıt yazın