DOLAR 32,3888 0.15%
EURO 35,4340 0.23%
ALTIN 2.322,080,14
BITCOIN 22954932.49591%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

NetWork ile erkeklere bir yaz hikayesi

ABONE OL
30 Temmuz 2020 18:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NetWork İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu, pamuk ve ketenin buluştuğu dokularla hazırlanmış tasarımlarıyla tarzına her daim özen gösteren erkeklere sıcak yaz günlerinde konforlu bir şıklık sunuyor. Mevsimle özdeşleşmiş kıyafetlerin başında gelen şort ve polo yaka tişörtler, farklı renk alternatifleriyle seyahat çantalarında yerlerini alıyor. Keten, koton gibi natürel dokularıyla göz dolduran gömlek ve pantolonlar, tatil akşamlarının vazgeçilmez ikilisini oluşturuyor.

Tropik yaprak ve çizgi desenli gömlekler ilgi çekici görünümler vadederken neon renkli tişörtler, sezonun yüksek enerjisini kombininize taşıyor. Farklı desenler ile canlı ve neon renk seçeneklerine sahip mayolar ise plaj ve tekne stilinin favori parçalarını belirliyor.

Koleksiyonun, rahatlığı ve yaz şıklığını bir arada sunan ayakkabı modelleriyle tüm bakışları adımlarınıza yöneltmeniz mümkün. Çeşitli loafer ve espadrilleri ister şortlar ister pantolonlarla giyebilir, minimal bir tavır sergileyen deri ve süet sneaker’larla konforun dozunu artırabilirsiniz.

Koleksiyonun tüm parçalarına NetWork mağazalarından ve www.network.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.