Ercüment Vural’dan yeni albüm “Benden Başka”

Ercüment Vural'dan 8 şarkıdan oluşan yeni albüm "Benden Başka" yı Arpej Yapım etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuyor.  

Türk Pop Müziğine “Gemiler”, “Rüyalar”, “Son Bir Sigara İçelim”, “Hiç Keyfim Yok” gibi unutulmayan eserler kazandıran Ercüment Vural, 8 parçadan oluşan,yeni albümü “Benden Başka” yı Arpej Yapım etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuyor.  Pop, etnik ve caz öğeler barındıran albümün tüm aranjmanları Ercüment Vural’a ait.

Ercüment Vural Birçok Önemli İsim İle Çalıştı

Aşk şarkılarının ünlü bestecisi 1995 yılında çıkardığı ilk solo albümü “Rüyalar” ile büyük başarı yakaladı. Vural 1990’da başladığı müzik hayatı boyunca Onno Tunç’tan Genco Arı’ya, Melis Sökmen’den Önder Focan’a birçok önemli isimle çalıştı. Türkiye’nin ilk Latin Grubu “Pasaporte Latino” nun kurucusu olan Ercüment Vural’ın Sezen Aksu şarkılarını Latin versiyonla yorumladığı “Ercüment Vural Sunar” albümü ile de büyük beğeni topladı.

Müzikal kariyeri boyunca pop, latin ve caz müzikten oluşan pek çok başarılı projeye imza atan Ercüment Vural, yepyeni bir sounda sahip albümü Benden Başka ile yaşadığı ve biriktirdiği duyguları samimi bir şekilde aktarıyor.

30 Yıllık Müzikal Birikim

Yemen Türküsü, Çanakkale Türküsü ve Sabahın Seherinde adlı üç anonim türkünün yeniden düzenlemelerinin de bulunduğu albüm, Ercüment Vural’ın 30 yıllık müzikal birikimini ustalıkla yansıtıyor.

Bir yanıt yazın