DOLAR 32,3888 0.15%
EURO 35,4340 0.23%
ALTIN 2.322,080,14
BITCOIN 22954932.49591%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Nermin Gül’den bir başarı öyküsü “Hani Yapamazdım!”

Nermin Gül’den bir başarı öyküsü “Hani Yapamazdım!”

ABONE OL
10 Temmuz 2020 22:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nermin Gül’ün başarı öyküsünü kaleme aldığı beklenen kitabı Hani Yapamazdım MD Basım Yayınları beraberliğinde, Haziran ayında yurtiçi ve yurtdışı okuyucusu ile buluştu.

KADINLARA ARMAĞAN OLARAK DÜŞÜNÜLMÜŞ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlarımıza armağan olarak çıkması planlanan kitap, Covid-19  salgını nedeni ile ertelenmiş olmasına rağmen, ünlü şef-sunucu takipçilerine verdiği sözü yerine getirerek yeni normale dönüşün ilk günlerinde kitabı dağıtıma çıkardı, büyük ilgi gördü ve görmeye devam ediyor.

Nermin Gül okuyucuları ile imza gününde buluşmayı, her kadının kendinden bir parça bulacağı kitapta özellikle Anadolu’daki kadınlarımızın hayatlarına dokunmayı, onlara bir kadının isteyince neler başarabileceğini bire bir anlatmayı hedefliyor.

Hayaller ve gerçekler iki tehlikeli düşman olabilir size, sadece hayal ediyorsanız eğer…’

YASTIK ALTI BİR KİTAP

Ben, hayallerine ve ailesine sımsıkı tutunup: “Hani yapamazdım” cümlesini kurabilecek fırsata ve güce kavuşabilmek için nice dikenler arasından güller deren sıradan bir faniyim…

“Yüreğimden geçip aklıma düşenleri paylaştığım, bugüne kadar ki naçizane hayat öyküm olan bu kitabı; kadın ve anne olmanın bana verdiği ayrıcalığa dayanarak, yol arkadaşım olan kıymetli hanımefendilere ithaf ediyorum. Güç ve cesaret kaynağım oldular çünkü…

Siz yeter ki, bir niyet edin yola vurmaya kendinizi…

Size vuran her darbenin, ancak hızınızı yükselteceğini bilin.

Ben öyle yaptım, şimdi sıra sizde!

 

“Ayaklarınızı yerden kesecek mutluluklar size çok yakın da olabilir. Ama siz yine de ayakları yere basan mutlulukların peşinden koşun”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.