Nadire Akhonova “Shame” filmiyle hem yapımcı hem oyuncu olarak festivallerde boy gösterecek

Nadire Akhonova “Shame” filmiyle hem yapımcı hem oyuncu olarak festivallerde boy gösterecek

Nadire Akhonova “‘Shame’ filminde Türk oyuncularla oynamaktan çok mutlu oldum”

Kazakistan’ın sevilen oyuncularından Nadire Akhonova yapımcılığa soyunarak merkezi Amerika’da bulunan bir yapım şirketinin kurucu ortağı olarak ilk projesini tamamladı. Yönetmenliğini Kayhan Başoğlu’nun yaptığı başlıca rollerini Nadire Akhonova, Ceyhun Memişoğlu, Yağmur Akdağ ve Alexa Khan’ın üstlendiği “SHAME” adlı korku filmi seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Shame filmi festivallerde yarışacak

Nadire Akhonova kurdukları film şirketiyle yaptıkları ilk filmle Türk oyunculara Avrupa ve dünya sinemasının kapısını araladıklarını ifade ederek “Filmimiz birçok ülkede festivallere katılacak. Aynı zamanda birçok ülkede gösterime girecek. Bu Türk oyuncular içinde büyük bir şans” diyerek duygularını dile getirdi.

Nadire Akhonova “‘Korku filmlerine farklı bir bakış açısı getirdik'”

Nadire Akhonova yaptıkları korku filmi “SHAME” içinde “Biz yaptığımız bu filmde korku filmlerine başka bir bakış açısı getirmeye çalıştık. Korku filmleri genellikle her ülkede farklı olarak çekilir. Biz yaptığımız korku filmini sadece  kan ve cesaret üzerine kurgulamadık. Filmimiz daha çok psikolojik korku tarzında oldu” dedi.

Nadire Akhonova kurdukları film şirketindeki ortaklarından Alexa Khan’ında kendisi gibi oyuncu olmasının avantaj olduğunu ifade etti.

Kamil HIZER /Magazinname.com

Bir yanıt yazın