Müzikte Türkiye’nin bir numarası Yaşar’dır

Cüneyt Tek yeni çalışmasının sinyallerini sosyal medyadan verdi.

2000’li yıllarda yaptığı “Gidersen” adlı şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan Cüneyt Tek sosyal medyada gerçekleştirilen bir programa konuk olarak ilginç açıklamalarda bulundu.

Genç müzisyen programda müzikten iş hayatına ve astrolojiye kadar bir çok konu hakkında kendi bilinmeyenlerini anlatırken yeni bir proje ile müzikseverlerle tekrar buluşmanın heyecanını yaşadığını itiraf etti.

“İlk Kadın” adlı şarkısının Burcu Güneş’e çok yakıştığını ifade eden Cüneyt Tek şarkıyı Buket  ve Rayi İncigöz ile beraber yazıp besteledikten sonra Burcu Güneş’e dinlettik ve Burcu Güneş hemen şarkıyı yapalım dedi ve şarkıyı hemen bitirdik ve Burcu Güneş okudu.

Türkiye’de müzik denilince kendisinin aklına ilk gelen ismin Yaşar olduğunu söyleyen Cüneyt Tek “Bütün şarkılarını ezbere bilirim ve okumasını da severim. Bana göre Türkiye’nin birincisidir” dedi.

“Gidersen” adlı şarkısının hala dinlendiğinin üstünü çizen Cüneyt Tek “O şarkım hala bir çok insanın samimi duygularını anlatan bir şarkı. Geçmiş yıllara olan özlemini de kışın soba etrafında arkadaşlarla ve akrabalarımızla buluşup çay demler ve çayımızı sohbetler eşliğinde içerdik” diyerek ifade etti.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın