Müzik aşkı engel tanımıyor!

Müzik aşkı engel tanımıyor!

Görme engelli 10 yaşındaki piyanist İpek Nisa Göker’den renkli, rüya gibi bir albüm geldi.

İpek Nisa Göker,  Gtr Müzik etiketiyle 6 parçadan oluşan albümü “Ormanda Yürüyen Kız”ı tüm dijital platformlarda yayımladı.

Yeni kuşağın en dikkat çekici isimlerinden İpek Nisa Göker yenilikçi tavrıyla, sakin ve renkli  dünyasının kapısını aralıyor. Mahmut Orhan ve Gökhan Türkmen elini sürdüğü albümdeki tüm besteler genç yıldıza, düzenlemeler Mert Sait Öksüz ve Can Canel imzasını taşıyor. Tempolu ve coşkun yapılara sahip, bütünlüklü albümün mix ve mastering’i Feryin Kaya tarafından hazırlandı.

Genç yaşında büyük işler üreten, kısa sürede geniş kitlelerin dikkatini çekip, heyecan yaratan İpek Nisa Göker, kalbindeki ve zihnindeki tüm renkleri dinleyicisi ile buluşturuyor.

Albümün açılış şarkısı ‘Anadolu’ için “Anadolu bestesinin ismini dinleyicilerimle birlikte verdik. Aslında bu parçanın nakarat kısmı 5 – 6 yaşlarındayken zihnimde oluşmuştu. Bir gün 9 yaşında aklımda tekrardan canlandı ve nakarat kısmını çalarken arkası kendiliğinden geldi, beste tamamlandı. Büyük küçük herkesin kalbine dokunması dileği ile…” duygularını dile getirdi.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Bir yanıt yazın