DOLAR 32,5998 0.38%
EURO 34,8045 0.19%
ALTIN 2.488,370,17
BITCOIN 21173523.62424%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:53

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • “Mutfağın Şefleri” ilk bölümüyle ses getirdi

“Mutfağın Şefleri” ilk bölümüyle ses getirdi

ABONE OL
24 Haziran 2020 14:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mutfak bir sanattır. Şeflerse yemeği sanat eserine dönüştürenler… Cüneyt Asan, şimdi mutfağın sanatçılarını ekran başına taşıyor.

Dünyanın en hızlı kasabı, etin profesörü Cüneyt Asan şimdi “Mutfağın Şefleri” ile NTV’de… İyi yemek yapmanın inceliklerini kültürün, deneyimin, yeteneğin, emeğin, özverinin, yaratıcılığın ve estetiğin mükemmel uyumuyla “Mutfağın Şefleri”nde buluşturan Cüneyt Asan, yeni programında yemeği sanat eserine dönüştüren ünlü şefleri konuk ediyor.

Cüneyt Asan, “Mutfağın Şefleri’nde şeflerin elinde şekillenen tüm izleyicilerin evinde kolaylıkla uygulayabileceği leziz tariflere odaklanıyoruz. Şef konuğumla keyifli bir sohbet eşliğinde sofraları zenginleştirecek pek çok lezzeti birlikte hazırlarken bir yandan da malzemeleri yakından tanıtacak, mutfak ipuçları paylaşacağız. Ekran başındakiler ünlü şeflerin farklı lezzetleriyle tanışırken, yaratıcı yemek tarifleri için ipuçları verecek, yemeklere yaratıcı dokunuşlar katacak öneriler paylaşacağız. Kuşkusuz yemek tarifinden fazlasını sunacağız” diyor.

Kendine has sunumuyla neşeli ve enerji dolu bir yolculuk

Myk Gastro Arena’da çekilen ve ilk bölümüyle büyük ses getiren Cüneyt Asan’ın sunduğu “Mutfağın Şefleri”nin ilk konuğu ise; herkesin evde kolaylıkla yapabileceği “Levrekli Yalancı Sarma” tarifi ile D.ream Marka Şefi Melih Demirel oldu. Lezzetli tariflerin yanı sıra kendine has sunumuyla ekran başındakilerini neşeli ve enerji dolu bir gastronomi yolculuğuna çıkaran Cüneyt Asan, programında şeflerin elinde şekillenen herkesin evinde yapabileceği tariflere odaklanıyor.

Her pazartesi saat 12.45’ta NTV’de ünlü şefleri mutfağınıza getiren Cüneyt Asan ile “Mutfağın Şefleri”, keyifli sohbet eşliğinde evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz lezzet dolu tarifleri ile ekranların vazgeçilmezi olacak!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.