DOLAR 32,3781 0.14%
EURO 35,0491 -0.16%
ALTIN 2.324,230,22
BITCOIN 2271728-0.59687%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Murda’nın yeni albümü Cuma günü çıkıyor

Murda’nın yeni albümü Cuma günü çıkıyor

ABONE OL
27 Ağustos 2020 02:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Son zamanlarda yükselişte olan Rap sanatçısı Murda, önceki gün Bodrum Tilkicik Koy’undaki Mamba Beach’te sahne aldı.
Konserine sevilen şarkılarından “Eh Baba” ile başlayan Murda, “Buradan bakınca çok güzel görünüyorsunuz. Korona olmasaydı hepinizi kucaklardım. Ama olsun moralleri bozmak yok, ben inanıyorum maskelerimizi takıp sosyal mesafemize dikkat edersek bu illetten kurtulacağız inşallah” diyerek sevenlerine moral verdi.
Yaklaşık bir buçuk sahnede kalarak muhteşem bir performans sergileyen Murda, “Yeni albümün Cuma günü çıkacak. Albümde sürprizler olabilir inşallah çok beğenirsiniz.” sözleriyle kendisini dinlemeye gelen hayranlarını heyecanlandırdı.

Murda Kimdir?

30 Ocak 1984 tarihinde dünyaya gelen Murda’nın asıl ismi Önder Doğan’dır. Hollanda’nın Amsterdam kentinde doğan Murda, 36 yaşındadır ve Kova burcudur..

Bir dönem yaşantısını İspanya’nın Madrid kentinde sürdüren, Murda daha sonrasında tekrar Hollanda’ya dönmüş ve müzik ile ilgilenmeye başlamıştır. İlk EP’sini ise 2008 senesinde çıkaran Murda, Bizzey, Kraantje Pappie ve Ronnie Flex dahil birçok ünlü isim ve Hollandalı Hip hop sanatçısı ile çalışmalar yapmış, Hatta Ezhel ile Youtube sayesinde tanışmışlardır. Murda sonrasında müzik kariyerini Türkiye’de devam ettirme kararı almıştır

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.