DOLAR 32,5929 0.35%
EURO 34,8070 0.19%
ALTIN 2.499,050,60
BITCOIN 21055035.15416%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Murat Dalkılıç’ın ‘Afeta’sı

ABONE OL
22 Kasım 2019 00:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üç yıl aradan sonra Türk Pop Müziğinin başarılı ismi Murat Dalkılıç,‘Afeta’ ismini verdiği yepyeni albümüyle müzikseverlerle buluşuyor. Murat Dalkılıç’ın yeni albümü 10 şarkı ve 1 versiyondan oluşurken bu albümde 6 şarkının söz ve müziğine kendisi imza attı.

Afeta adlı albüm için Ara Akan, Caner Yemez, Ersay Üner ve Oytun Karanacak söz ve besteleriyle, Ara Akan, Squst, Öğünç Başara, Miraç Kutlu, Caner Güneysu, Özgür Abbak, Ara Akan ve Squst ise aranjeleriyle dinleyicilere eşsiz bir müzik ziyafeti sunuyor.

Afeta adlı albümde birbirinden iddialı parçalar yer alırken albümün en dikkat çeken parçalarından biri de Murat Dalkılıç’ın Hande Erçel’e yazdığı ‘Müjgan’ oldu. ‘Müjgan’ı ilk kez Harbiye Açıkhava Konserinde seslendiren Dalkılıç, dinleyicilerden tam not aldı.
Afeta adlı albümün ilk video klibi ise söz ve müziği Ersay Üner, aranjesi Öğünç Başara imzalı ‘Kim Kafa Tutabilmiş Aşka’ şarkısına çeken Dalkılıç, klipte oyunculuk performansı ile göz doldurdu..

Murat Dalkılıç’ın ‘Afeta’ isimli yeni albümü Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle 22 Kasım Cuma günü (bugün) tüm dijital platformlar ve müzik marketlerde.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.