DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758650.92729%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

SABAHA KALAN SÜRE

MLZ4, yeni teklisi “Canavar”ı müzikseverlerle buluşturdu

MLZ4, yeni teklisi “Canavar”ı müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
13 Mart 2022 13:40
MLZ4, yeni teklisi “Canavar”ı müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Müziğin eğitiminden gelen ve küçük yaştan beri müzik çalışmalarına devam eden MLZ4, ismini 2020 yılında yayınlanan elektronik ve etnik tınılı ilk teklisi “Péricarde” ile duyurmuştu. Şimdi ise MLZ4, 1.5 yıl aradan sonra bu sefer Darkwave tınılı yeni teklisi “Canavar” ile yeniden sahnede!  Artvizyon etiketiyle yayınlanan teklinin sözü, müziği ve aranjesi MLZ4 imzası taşırken mix & mastering Alperen Gündoğdu’ya ait. Kapak tasarımı Melike Söalp’e ait olan teklinin Artvizyon YouTube kanalında yerini alan klibi ise Sercan Ersin tarafından yönetildi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Etnomüzikoloji bölümü son sınıf öğrencisi olan MLZ4 (Melisa Söalp) Canavar’ı şu sözlerle tanımlıyor:

“Yapmış olduğum müzik karanlık bir yapıya sahip olmasının yanı sıra elektronik ögeleri de barındırıyor. Müziğimde işlediğim tema ise daha çok insanın kendi savaşı üzerine kurulu. Bu savaşı anlatmaktan keyif alıyorum çünkü bunun beni ileriye taşıdığını düşünüyorum. Bu yoldaki ilk adımım ise Canavar oldu. Canavar, aslında insan zihninin içindeki hiç susmayan sesin ta kendisi. Öyle ki, onun bu denli büyüyüp bir canavara dönüşmesinin tek sebebi bizleriz. Onun sesine kulak vermeden yaşayabilmek güç ve bu sebeple her birimiz bu canavarın teker teker esiriyiz!”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.